Cookie- og Privatlivspolitik

En vild date

Tilladt for alle
Filmen har en humoristisk stemning. Den indeholder en række scener med komisk dramatik, hvor ingen kommer til skade. Det vurderes derfor, at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Blended
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Komedien 'En vild date' (Blended) handler om en mand og en kvinde, der efter en forfærdelig blind date, er fanget på et ferieresort for familier med børn fra hvert deres ægteskab.

Filmen er instrueret af manden bag Zookeeper, og har Adam Sandler i hovedrollen.

'En vild date' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
4.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Adam Sandler forpassede for længe siden muligheden for at gå samme vej som Tom Hanks - fra komedier til det mere alvorlige.

Han hænger uhjælpeligt fast i tomme komedier om dates, parforhold og voksne mænd som opfører sig som børn.

Dette er mere en familiekomedie, og som sådan er den hverken værre eller bedre end Min Søsters Børn/Far til fire filmene.

jenny

Elsker Drew og Adam sammen, så denne film er, efter min mening, en stor succes.. (Med nogle gode sange og sjove scener)..

Elsker især ægteparret Ginger og mand.. Grineren :D

Hristinauser/959002

Jeg har ikke set traileren, men så nogle plakater, der lovede at den skal være i biografen den 3.07. Selvfølgelig, var den ikke. Måske er Adam Sandlers film lidt dumt og tomt, men de er sjove og underholdende. Og jeg elsker faktisk ''50 first dates'', den er så sød ! ... ''Spanglish'' var heller ikke dårlig ! ... Jeg hader det bare når der er kommende film i biografen, og de kommer faktisk ikke, selv om de viser trailers, osv. Damn ...
Ellers "Mød min kone", "Bedtime stories" og den første "Drengerøve" var heller ikke dårlige. Samtidig kører "The other woman" i så lang tid - og den er i den samme komedieretning, ikke særlig specielt eller bedre end de andre.

FilmFyr

Personligt, synes jeg at Adam Sandler er begyndt at blive trættende. Men så ser jeg bare ikke hans film eller kritisere dem, og holder mig bare væk. Men jeg kan dog godt se, hvorfor at de måske ryger. Anmelderne er ikke yderst begejstret for dem, og de tjente (måske) ikke nok penge, til at det kunne være en profit fortjeneste hos biograferne (som det jo også var med beslutningerne til f.eks. Muppets filmen, og i første omgang til This is the end, Worlds End, og Transendence).

Men på den anden side, så synes jeg dog også, at når man først beslutter sig for at de skal komme i biffen (og giver dem en dato), så må man bide i det sure æble, og vise den. Jeg kan godt se, at man jo helst vil have film hjem som indtjener penge, men det er surt for os, der glæder os til en film, og at den så bliver taget af plakatten en halv måned før (eller tidligere).

GuessNot

Laver film som en kinesisk isenkrams fabrik.. Det sprøjter ud fra samlebåndet ... Lavet på rygraden, og af yderst tvivlsomt kvalitet.. Dog lander der nogle enkelte guldkorn i vores slidte lommer en sjælden gang imellem..traileren så da lovende ud, og selvom at han bruger de samme medskuespillere igen og igen og igen, efterlader han mig i et lunt og godt humør.. Hans film, omend ofte ret ringe, er altid i et positivt og glad skær, og derfor bliver jeg ved med at se det han laver.... Ja og hvad så..?! Hvor tit har du ikke brugt en halv time på et Se&Hør og siddet med en tom fornemmelse bagefter...?!
Tænkte jeg nok..!

Wayne

til at få en succes, efter flere år med skod film - men det gik jo godt, sidste gang han spillede sammen med Drew Barrymore, så måske?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.