Cookie- og Privatlivspolitik

En sang for Marion

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
08.05.2013
| |
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Song for Marion
|

I 'En sang for Marion' elsker den altid gnavne Arthur sin evigt optimistiske kone Marion højt, men deler absolut ikke hendes passion for sang.

Når Marion synger sin glæde ud i det lokale kor, foretrækker han at sidde for sig selv og brokke sig over, hvor pinligt det hele er. Men da Marion rammes af alvorlig sygdom, tvinges Arthur til at droppe sin mavesurhed og overtage sin kones plads i koret.

Med hjælp fra den unge dirigent Elizabeth siger den mavesure pensionist modvilligt ja til en stor personlig udfordring, der bringer nye toner - og en masse nye mennesker - ind i hans liv.

'En sang for Marion' har to af Englands mest respekterede skuespillere i de bærende roller.

Hovedpersonen Arthur spilles af Terence Stamp, der startede sin karriere i 1960erne, opnåede kultstatus som skurk i 'Superman II' (1980) og oplevede et regulært comeback med 'Englænderen' (1999).

Hans kone spilles af veteranen Vanessa Redgrave (Howards End), og i rollen som den unge korleder ses den tidligere Bond-babe, Gemma Arterton, der især er kendt for mere farverige film som 'Prince of Persia: The Sands of Time' (2012) og 'Hansel & Grethel: Witch Hunters' (2013).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (95 votes)
4.6
3

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "I stedet for at være morsom hober instruktøren desværre blot de sentimentale klichéer oven på hinanden." (Jacob Wendt Jensen)

 • Ekstra Bladet

  "Trods de fine indsatser fra alle skuespillerne har instruktøren mere end svært ved at strække det yderst spinkle plot til en hel spillefilm trods de mange 'musikalske' indslag." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "...ikke noget mesterværk, men det er en film, man mageligt kan se på grund af skuespillerne, for også korets enkelte medlemmer står klart og levende på lærredet." (Johs. H. Christensen)

 • Radio24syv

  "En mere sentimental, rørende og sød film end 'The Best Exotic Marigold Hotel'. Ikke kun til folk over 60, men også til andre generationer." (Rikke Rottensten - Femina)

 • Weekendavisen

  "Der er ellers intet usædvanligt ved 'En sang for Marion'. Det er en ensemblefilm af feel good-typen, hvor afskrevne mennesker udretter noget stort ved at slutte sig sammen for at realisere et håbløst projekt, der (i regelen) lykkes mod alle odds." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Marie-Louise

Rørende film

Miss Hearts

Den mest følelses-terroristiske tårepersende film jeg har set til dato. Et sandt mesterværk!!!
Aldrig har jeg tudet SÅ meget under en biografforestilling!
Det er bare den bedste film jeg har set længe.

DA

Fin film som lige akkurat formår ikke at blive kvalmende i sin historie - primært takket være Terence Stamp, som fungerer perfekt i rollen som den gnavne, bitre mand, som faktisk er et dejligt varmt menneske ;-). Rollen som sanglærerinden synes et lidt ærgeligt valg, da Gemma Arterton, som uden tvivl er fantastisk smuk, falder lidt udenfor resten af karaktererne.
Med det sagt, synes jeg bestemt det er en seværdig film - især pga slutningen - der ikke bliver kørt alt for lang ud, men stopper hvor den bør

Pia

sød og rørende film.
Den henvender sig nok mest til det ældre publikum.Men alle kan se den.

Ingeliseuser/840611

En meget rørende film, især for os, der er nået nær samme alder som hovedpersonerne. Det giver meget stof til eftertanke. En dejlig film, som de fleste engelske film, de kan bare det der.

Alice

Rørende, hjertevarm og fyldt med humor.

Cary Grant

Det er et romantisk drama for voksne. Vi er tilstede i scenerne, spillerne er dygtige og vi føler med alle, og humoren gør at vi kan klare det svære ved skæbnerne. Vi lider nok alle af manglende respekt for at leve i nuet, se marion og tænk.

Tanjasl

Sikke en rørende og hjertevarm film. Hvis man er ung (eller forholdsvis for mit tilfælde) så vær ikke bange for at sidde sammen med det grå guld og se denne film. Den kan ses i alle aldre og får en til at værdsætte sin tid med forældre og bedsteforældre endnu mere end man gjorde før. Husk dog lommetørklæde hvis du har en sart sjæl ligesom mig :o)

Jørgenuser/391207

Den går lige til hjertet, ikke et øje er tørt når man forlader biografen

Lise-Lotteuser/295871

Super skøn film, grin, græd og hyg :)
Værd at se hvis man har passeret de 50 i al fald :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.