/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

En rationel løsning

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
07.07.2011
| |
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Det enda rationella
|

I det svenske drama 'En rationel løsning' arbjeder Erland på en papirfabrik i en lille by sammen med sin bedste ven Sven-Erik, og i sin fritid driver han og hans hustru Maj en 'ægteskabsskole' i den lokale kirke.

Erland tiltrækkes til en fest af Sven-Eriks nye kone Karin, og snart indleder de to en affære.

Erlands rationelle løsning er, at alle fire bør sætte sig ned og diskutere situationen. De beslutter, at Sven-Erik og Karin bør flytte ind hos Erland og Maj, og samtidig opretter de 10 regler for deres nye liv sammen.

Dette eksperiment sætter deres indbyrdes forhold på prøve og truer med at styrte dem alle ud over afgrunden.

'En rationel løsning' har bl.a. Rolf Lassgård og Pernilla August på rollelisten.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
3.4
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... er lige ved at dreje over i karikaturen, men forbliver i det store og hele en rørende og rammende fortælling om moden forelskelse..." (Jacob Wendt Jensen)

 • Jyllands-Posten

  "Det er ægteskabs-scener i Ingmar Bergmans stil, men uden hans neurotiske, pinefulde rodbehandling af forkomne sjæle uden bedøvelse. De fire her er tæt på klichéernes brigade, men får dog liv i kraft af superfremragende skuespillere." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Sammenstødet mellem de moderne og velmenende voksne og deres vilde, ustyrlige begær fører til mange morsomme og tragiske scener." (Sophie Engberg Sonne)

 • Weekendavisen

  "'... skal primært ses for skuespillerne, der hver især kæler for deres karakter. Der er mest liv i Erland og Karin, og man oplever Rolf Lassgård og Pernilla August som de bærende kræfter. Som det stille vand er Ekblad og Ljungmark dog mindst lige så dybe. Det er en lille film om svenske værdier. Til nød kan den også bruges i Danmark." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Cary Grant

Sikke roller sikke skuespillere sikken et potentiale. Men det ender som en vag svensk film, istedet for en stærk svensk film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.