Cookie- og Privatlivspolitik

Elsk mig!

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en trist og følelsesmæssigt konfliktfyldt grundstemning, og indeholder en del scener, hvor en voksen kvinde er ude af fatning. I en scene skubber hun voldsomt til en mand, og i en anden scene findes hun liggende bevidstløs i en grøft. Der er desuden en del scener, hvor filmens hovedfigurer oplever stor smerte pga. fysiske lidelser, og i en scene ses en kvinde chokeres over, at det bløder fra hendes skridt. Da filmen dog ikke indeholder egentlig vold, og da hovedfigurens tab af fatning opvejes af scener, hvor hun er mere fattet, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
27.04.2017
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mal de pierres
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning
|

'Elsk mig!' følger Gabrielle, der vokser op i en sydfransk landsby i en tid, hvor hendes drømme om kærlighed og begær betragtes som skandaløse og forvirrede.

Mod Gabrielles vilje arrangerer forældrene et ægteskab med en mand, som de forventer vil gøre deres datter til en respektabel kvinde.

Men under et ophold i Alperne, for at modtage behandling for nyresten, møder hun den sårede krigsveteran André. Forblændet af forelskelse drømmer hun om at stikke af sammen med sin store store kærlighed og frigøre sig fra sit ægteskab.

Det romantiske drama er baseret på en roman af den italienske forfatter Milena Agus. Den ulykkelige hovedrolle spilles af Marion Cotillard, og filmatiseringen er instrueret af Nicole Garcia, der senest leverede Sommersøndag til de danske biografer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (27 votes)
4.4
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Nicole Garcia er en modig instruktør, der skruer så højt op for melodramaet, at det grænser til klichéen [...]. At det virker, skyldes til dels, at vi ser dramaet - og manden - gennem Gabrielles forblændede øjne ..." (Louise Kidde Sauntved)

 • Jyllands-Posten

  "Der er ikke meget i 'Elsk mig!', der hverken overrasker eller overbeviser." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... melodramaet [bliver] hult og postuleret. [...] men [Marion Cotillard] giver den unægtelig hele armen i en imponerende præstation ..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "... rammen passer ikke til motivet. Måske ligger fejlen i Agus’ roman. I hvert fald er filmen et fladt melodrama, der prøver at dække sin svaghed med stil." (Bo Green Jensen)