/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Elizabethtown

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
25.11.2005
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
Elizabethtown
|

Da Drew Baylor bliver fyret, skrider kæresten. Deprimeret rejser han tilbage sin hjemby Elizabethtown til sin fars begravelse.

Her opdager Drew, hvor fremmedgjort han er blevet over for familie og venner. Men da han møder Claire, lærer han langsomt at værdsætte livet igen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
3.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nicoline

Det er altså ikke en god ting hvis man bliver skuffet uden at have haft nogle særlige forventninger inden man ser filmen. Jeg synes filmen er misledende, der står at der er mange gode skuespillere med, hvilket var en af grundene til at jeg så den, men de har alle, bortset fra Orlando Bloom og Kirsten Dunst, meget små biroller hvilket jeg blev lidt skuffet over. Filmen formåede ikke at vedholde min opmærksomhed, den var kedelig og langtrukken og mærkelig på den dårlige måde.
Jeg kan som regel godt lide anderledes og "mærkelige film" som f.eks. Donnie Darko og United States of Leland, men der sker intet bemærkelsesværdigt eller specielt i Elizabethtown, det er ikke en film som går ind og rammer én på nogen måde, ligesom jeg synes at de 2 andre film gør. De har prøvet at proppe nogle humoristiske scener ind og indslag i filmen, men det mislykkes stort, det er som om de prøver lidt for hårdt på at være sjove og det fungerer bare ikke. Det eneste gode ved filmen er nok søde og charmerende Kirsten Dunst og herlige Susan Sarandon som har en alt for lille rolle. Ikke en film som er værd at bruge tid på, efter min mening.

Muggauser/8186

Super fedt, Orlando Bloom starter med at prøve at begå selvmord med en sportcykel og en kniv. Den er meget humoristisk skruet sammen:)
Det er også en film til eftertanke. Super sød og waw Kirsten Dunst er for tjekket! Hun er sku dejlig i den film, god ånd. Bare alle tænkte sådan. En fed film, se den - selv din macho kæreste vil synes den er ok :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.