Cookie- og Privatlivspolitik

Elektra

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
08.04.2005
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Elektra
|

Den onde Kirigi sender Elektra afsted for at dræbe enkemanden Mark Miller, der må bøde for en handling begået af hans bedstefar mange år tidligere.

Elektra er den perfekte lejemorder: Stærk, smidig og i stand til at se ind i fremtiden i kortere tid ad gangen.

Men da Elektra møder Miller, og ikke mindst hans datter Abby, tager hun i stedet deres parti og forsøger at hjælpe dem mod Kirigis dødbringende ninjaer. Men er Miller til at stole på, eller er der mere end man lige ser ved første øjekast..?

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
2.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Dårlig film

S. Rico

Ville Batman (som jo ikke har nogen overnaturlige kræfter) kunne overvinde Magneto fra X-Men? Nej, naturligvis ikke. Det ville være en ulige kamp!

Det ser derfor sort ud for Elektra, der ligesom Batman, "bare" er en super veltrænet kriger. Hun står nemlig overfor en samling X-Men agtige ubehagelige krigere, og skal både forsvare sig selv samt de to personer, hun forsøger at beskytte.

Elektra nåede aldrig helt at lære de åndelige egenskaber, som hendes mentor mestrer. Der bliver derfor hårdt brug for se ind i sig selv, hvis hun skal have en chance. Og ja, så er vi ovre i noget der nok må siges at være en overnaturlig evne.

Filmen er overraskende god. Jeg havde frygtet noget a la Catwoman. Men denne her er meget bedre. Fin historie og et hæsblæsende persongalleri gør dette til en rigtig god oplevelse.

Dude

Luksus at Elektra fik sin egen film.

Wayne

Får sin egen film efter gæsteop træden i Daredevil. masser af action, ninjaer i hobetal.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.