Vind biografbilletter hver uge

Edie

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen veksler mellem en varm, komisk og let dramatisk stemning. Den rummer scener med personer i følelsesmæssig affekt og let dramatiske oplevelser. I en scene dør en person på udramatisk vis. I en anden længere sekvens kommer hovedkarakteren ud for strabadserende oplevelser på sin vandretur alene i ødemarken – bange og udmattet. Det let dramatiske indhold forløses imidlertid positivt. Endvidere skildrer filmen et spirende varmt venskab mellem de to hovedkarakterer. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
29.05.2019
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Edie
|
Billetter

Filmen 'Edie' handler om den 83-årige kvinde Edie, som ikke mener, at der findes noget, der hedder "for sent".

Hun beslutter derfor at lægge sit gamle liv bag sig, dropper snakker om alderdomshjemmet, pakker sin rygsæk og begiver sig ud på det ultimative eventyr: At bestige det mægtige bjerg, Mount Suilven i Skotland.

Dramaet er en herlig og livsbekræftende film om at stoppe op og nyde og udnytte den sparsomme tid som udgør det, vi kalder livet.

Fantastiske billeder, stærke karakterer og en hjertevarm historie danner rammerne for en vandretur, som ikke bare er en del af filmen, men som rent faktisk gjorde skuespillerinden Sheila Hancock til den ældste person, der har besteget Mount Suilven – i virkeligheden!

Hancock har tidligere stået på rollelisten i Anden Verdenskrigsdramaet Drengen i den stribede pyjamas.

Mere omtale af 'Edie' følger...

Skal du se Edie?
(4 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.