Cookie- og Privatlivspolitik

Eddie: The Sleepwalking Cannibal

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
12.07.2012
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Eddie: The Sleepwalking Cannibal
|

I 'Eddie: The Sleepwalking Cannibal' har den tidligere berømte danske kunstmaler Lars Olafssen (Thure Lindhardt) ikke malet i årevis og tager derfor imod et job på en kunstskole midt i den Canadiske vildmark.

På skolen møder han Eddie, en stum tosse, der har en særlig plads i de ansattes hjerter. Da Lars indvilliger i at lade Eddie bo hos sig, er det mest af alt for at komme i bukserne på den smukke kollega Lesley.

Hvad Lars ikke ved er, at Eddie går i søvne og på sine natlige udflugter nyder at spise levende dyr, og inden længe går det også udover naboen, der møder sit blodige endeligt.

Uventet giver blodet og de forvredne kroppe Lars inspirationen tilbage, og han laver sit bedste maleri til dato. Kunsten viser sig at være nøglen til Lesleys hjerte, men Lars er nu afhængig af blodrusen for at male og har derfor ikke andre valg end at lade Eddie gå i søvne igen... og igen... og igen..

'Eddie: The Sleepwalking Cannibal' er produceret af Ronnie Fridthjof (Alle for én).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (50 votes)
3.6
3.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er grotesk, og det er morsomt. Ikke mindst takket være gode skuespilspræstationer... Dylan Smith giver den godmodige kæmpe Eddie flere lag bag den tilsyneladende tilbagestående facade." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... der [mangler] et eller andet, for at den rigtig virker. Thuse Lindhardt og de andre spiller godt. Historien er okay og tankevækkende... og filmen er alt andet end en gennemsnitslig horrorfilm." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "På trods af en habil indsats fra Lindhardt og kompagni formår 'Eddie The Sleeopwalking Cannibal' heller ikke at engagere tilskueren og ender derfor som en halv-skæv stiløvelse..." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Filmen vil være en gyser, men er gyselig og uden vilje til at reflektere over sit tema." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Stor kunst er den på ingen måde, ... men den er som genrefilm så befriende uortodoks, at man fristes til at mene, der her faktisk er tale om noget nyt i genrelandskabet: Det er jo ren 'artcore'!" (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Som horror falder filmen igennem, og der er heller ikke helt latter nok. Som social satire gør Eddie dog et behageligt indtryk." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Natasja

Så dårlig en film at man ikke kunne andet end le af den, fordi den var så mega plat!!

magnus

den er ok god og jeg vil give den fire men efter at man har set den stumme maler EDDIE fortærer dyr og mennesker i en time blive det ens slutningen er dog fed men ellers er humoren så sort at man kun griner af at se stum retardo løbe rundt og gnasker i menneske kød så bare for at få det på det rænde man griner men man griner af syge ting

Anthony

How can I resist a title like that!? Blending horror with comedy is a dangerous mix and a delicate balance. And it only partly succeeds in this co-production. But in despite of some clichés throughout the movie, it's a good and entertaining one. The best part made me think of good old Frankenstein.

Eddie

Under overfladen på denne 'uhyrlige' omvandrende hyldest til skrækfilm og skæve eksistenser ligger en overraskende tilfredsstillende mørk lille fabel, der godt kunne gå hen at blive kult engang en dag.

Kasper

Jeg så filmen i biografen. Jeg synes den er meget god, men der mangler alligevel et eller andet. Filmen kan stærkt anbefales som en god lørdags film.

Susanneuser/267747

Rigtig god spændende film, som varmt kan anbefales. Thure Lindhardt spiller "hammer" godt. Titlen lyder som en sjov film, men det er en ren gyser.

Marilyn

virker som et must.

marieuser/669483

en stum tosse der spiser dyr i søvne? det var da en sær sammenligning, ser sjov og uhyggelig ud (hvis man ikke selv er kannibal (det er jeg hvert flad ikke)) glæder mig

Jacob Banguser/943200

-

Jan

Og den skal ses igen!
Super underholdende! Thure er total nice i den!!
Fed slutning som SKAL ses

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.