Cookie- og Privatlivspolitik

Echo

Tilladt for alle
Filmen er fortalt i et roligt tempo. Den indeholder enkelte scener, hvor personerne skælder ud, er kede af det og/eller græder. Den indeholder desuden en scene, hvor to personer bliver overmandet og slæbt væk af politiet, en scene med en død dreng i en kiste og en scene med en fødsel. Da ingen af personerne i disse scener kommer til skade eller fremtræder følelsesmæssigt meget påvirkede, og de filmiske virkemidler samtidig er meget afdæmpede, vurderes filmen til ikke at kunne virke skræmmende på børn og unge.

Se mere på medierådet.dk
03.12.2020
| |
1 time 19 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bergmál
|

Den islandske ’Echo’ foregår omkring juletid og består udelukkende af en lang række indstillinger, hvor man via forskellige scener får et indblik i livets mange facetter på Island.

På den måde er det altså ikke de samme personer, man følger, men mange forskellige i alsidige situationer, der alle er en del af livet.

Man møder således gennem 56 vignetter alt lige fra en fødsel til døden samt livet som misbruger og et kig ind i den lykkelige familie samt skænderier om, hvilket juletræ, der skal vælges.

’Echo’ kredser altså om universelle tematikker som netop livet og døden, ensomheden og familieglæden samt sorgen, lykken og alt derimellem.

Det er den islandske instruktør Rúnar Rúnarsson, som står bag. Han har bl.a. også kritikerroste film som Volcano og Sparrows på CV’et. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
3.5
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Hvad skal vi så med det hele? Det er et godt spørgsmål, for det er op til hver enkelt af os at skabe orden i kaos eller at tænke videre og selv skabe en form for mening. Lidt sådan som det er med selve livet." (Jacob Wendt Jensen)

  • Politiken

    "Med kontrapunktisk sidestilling af billedskønne, absurde og rørende vignetter blotlægger Rúnarson meningstabet, men også den undertråd, der et sted dernede i folkedybet alligevel binder islændingene sammen." (Joakim Grundahl)

  • Weekendavisen

    "En smuk og stofrig kollektivfilm. En julegave til alle i Norden." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.