Cookie- og Privatlivspolitik

Earth to Echo

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en kaotisk grundstemning, og den præges gennemgående af uro og mystik. Den indeholder flere uhyggelige scener, hvor hovedpersonerne er skræmte og bringer sig selv i fare. I flere scener kører 3 drenge rundt i mørket på deres cykler med en mystisk og urovækkende genstand i en rygsæk, og de bliver ved flere lejligheder bange for, om genstanden er farlig. I én scene tages en af drengene til fange, og han ses efterfølgende ligge bange og grædende i en bil under en presenning. I en anden uhyggelig scene trænger hovedfigurerne ind på en byggeplads for at befri deres tilfangetagne ven, og man ser vennen blive afhørt, stadig grædende og fortvivlet. Da filmen forløses positivt, og da fortællingen bæres af venskab og handlekraft, vurderes det kun, at den kan virke skræmmende på børn op til 8-9-årsalderen, og den får derfor en 11-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
23.04.2015
| |
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Earth to Echo
|
Versioner: se alle
Originalversion, Babybio
|

I 'Earth to Echo' modtager de tre gode venner, Tuck, Munch og Alex, nogle mystiske beskeder på deres mobiltelefoner, og sammen med skolekammeraten Emma beslutter de sig for at finde kilden til de uforklarlige signaler.

Hvad de finder, er dog vildere, end nogen af dem havde forventet, og opdagelsen af et venligt rumvæsen, der er strandet på jorden, vender op og ned på deres liv. Sammen vælger de at beskytte det lille fremmede væsen og hjælpe det med at finde hjem.

Science fiction-eventyret, der deler ligheder med film som E.T. og Wall-E, er instrueret af Dave Green.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
4.4
3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Undervejs er eventyret skiftevis spændende og rodet og desværre skæmmet noget af, at de tre unge skuespillere er så selvbevidste og karikerede i deres skuespil, at man får lyst til at døbe filmen 'Rip, Rap, Rup og rumvæsenet'." (Jacob Wendt Jensen)

  • BT

    "'Earth to Echo' minder om adskillige andre amerikanske film - lige fra 'E.T.' til Stephen Kings 'Stand by Me'. Men hjertet er med, og trods lighederne fungerer historien fint på egne præmisser. (Henning Høeg)

  • Weekendavisen

    "Earth to Echo kan [bruges,] hvis du ser den i biografen, hvor alting bliver mere dramatisk og stort. Er du 13-14 år, vil du nyde at se sci-fi, som ikke blot handler om børn på 13-14 år, men også er spillet og instrueret af tweens." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Har vi set det før?

Ja, adskillige gange - og vi har set noget lignende, som handler om store børn eller teenagere. Var det en film fra 80'erne ville den sikkert have klassikerpotentiale.

Nu forsvinder den nok bare i det hav af andre, og bedre film som ligner.

Katrine-Gurluser/1074860

Eart to echo imponerede mig grænseløst. Jeg havde ikke de store forventninger på grund af de lave vurderinger filmen havde fået fra medierne, men det viste sig på nogle punkter da at være en god ting, for jo mindre du ved om hvad der kommer til at ske undervejs, jo bedre.
Jeg hader som regel Found footage film, men dette er rent faktisk en af de få der formår at udnytte den filmvinkel på en måde der virker realistisk og imponerende. Effekterne er betagende, især under slutningen.
Men filmens stærkeste del er klart historien. Det kan godt være der er en del lånte ideer at finde hist og her, men ser man bort fra det og ser filmen som det den ser sig selv som kan man faktisk blive positivt overrasket. Smuk historie om venskab og det aldrig at give op. Flot lavet med nogle dejligt farefulde og intense scener der nok skal få din sympati for de unge medvirkende til at blomstre frem.
Eart to echo er en fantastisk film der klart fortjener lidt mere opmærksomhed i biografen. Du skal ikke regne med den helt store hollywoods sci fi blockbuster med den mest originale historie, men derimod regne med en hyggelig lille film der kan meget mere en man skulle tro. Rigtig god!

ELI

Jeg er personligt helt vild med filmen. Handlingen var meget spændende og det vækker børns opmærksomhed, fordi filmen handler om nogle børns oplevelser og tænker. Den er også virkelig sørgelig.
Derfor synse jeg man helt klar skal se denne film.

Katerine-Maleneuser/1256349

Elsker traileren, så hvad er der så ellers at sige andet end at den skal ses!!

rene

Rigtig fed film men det kan ik svare sig at tag i bio og se den da den er udkommet på bluray i England ***slettet af redaktionen***

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.