Cookie- og Privatlivspolitik

Eagle Eye

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
03.10.2008
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
Eagle Eye
|
'Eagle Eye' handler om en ung fyr (Shia LaBeouf), hvis tvillingebror er død under mystiske omstændigheder. 
 
En dag finder han ud af, at han er brik i planlægningen af et politisk snigmord. For at forhindre uskyldige menneskers død, bliver han nødt til at følge med strømmen.
 
D.J. Caruso (Disturbia) instruerer og stjerneskuddet Shia LaBeuf ('Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull' 2008) spiller hovedrollen i den højeksplosive thriller 'Eagle Eye', der er produceret af Steven Spielberg.  
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (809 votes)
4
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  ... skønt den nye stjerne Shia LaBeouf afgjort er talentfuld, segner denne fortænkte actionfilm under vægten af sin kolossale konspirationsteori og ender efter en effektiv optakt med at tangere det parodiske (Ebbe Iversen). ()

 • Ekstra Bladet

  Det hæsblæsende tempo og den ganske ferme instruktion formår ikke at skjule, at 'Eagle Eye' både hvad de store og de små linjer angår er hængt op på en historie, man selv med den bedste velvilje kun kan betegne som det rene nonsens (Henrik Queitsch). ()

 • Jyllands-Posten

  ... er mere interesseret i at underholde end i sin (potentielt samfundskritiske) problematik - og dermed mister den sin brod og kryber til korset som en god, gammeldags actionfilm med lidt kærlighed og et lille drys samfundsskepsis - men ikke så meget, at det forhindrer popcornene i at glide ned (Sophie Engberg Sonne). ()

 • Politiken

  ... sandsynlighed er altså ikke det, der tynger ’Eagle Eye’ mest! Men et element af ægte bekymring for nationens tilstand og et vognlæs kontant og konstant spænding kan også gøre det ud for en hidsig køretur (Kim Skotte). ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
The Other Account

Ja, teknologi er en spøjs ting. Det beviser denne (til tider) uhyggelige thriller, ’Eagle Eye’! Stakkels Jerry Shaw (LaBeouf) og Rachel Holloman (Michelle Monaghan), det ”eventyr” de kommer ud på, er et jeg helest ville undgå at komme ud på, og det er nettop også det der gør ’Eagle Eye’ til en vellykket thriller. Historien er okay opdigtet – den kunne, for min skyld, godt være anderledes, syndtes denne var lidt tynd. Stemningen er dejligt intens - især i nærheden af den nervepirrende og neglebidende slutning - man sikkert vil have det svært med at komme sig over at have set. Og så er skuespillerne dejligt eminente, det var dog kun Monaghans karakter, der virkede livlig! Filmen holder sig fint til det realistiske og det fiktive univers, mens den oparbejder sin historie der holder sig til begge sider. Jeg kan dog godt bekende det sjældent sker, at en film i samme stil opnår min fulde tilskuerglæde. Men fordi jeg blev positivt imponeret trods mine små forventninger, er det en mildestalt god film. Det eneste der ikke gør den til hverken fremragende eller til et mesterværk, er mine lidt for store forventninger der ikke blev indfriet, og fordi filmen også lovede for meget!

Frank

Okay film

Wayne

Mørk med rigtig god thriller, Shia LaBeouf gør det godt i en rolle som terrorist infiltrator.

Tribute

Den var rigtig og syg men starten var lidt kedelig.
Eagle Eye er virkelig fed og jeg er stadig en kæmpe fan af Shia LaBeouf. Den var VIRKELIG LANG men nå bare de prober masser af action ind så gør det ikke noget.

Den bedste film jeg indtil videre har set hvor Shia LaBeouf spiller hoved rollen er:
Transformers, Disturbia og Transformers 2.

Kian

måske er den også lidt kedelig.

Sonic Man

super

Fbarbesuser/244560

Gutten fra Transformers er sku en ok skuespiller. Der er fart over feltet.

mADS 22

rigtig god men ikke bedre en Transformers HI HI

Hearmeroar

Her har man virkelig tænkt sig om og placeret Shia i endnu en super fed rolle som han fylder ud til sko spidserne. ligesom som i Disturbia er spændingen på fra start til slut, og den ender skam lykkeligt. Det er faktisk en af de få film hvor jeg ikke har noget imod en Hollywood slutning.

Teddyuser/843237

God film der har et spændende plot og en overraskende udvikling og fedt tempo

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.