Drag Me to Hell

Censur 15
19. Jun 2009
99 min
Scanbox
Drag Me to Hell
Billede
(© Scanbox)
Billede
(© Scanbox)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.3 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

I 'Drag Me to Hell' er Christine Brown (Alison Lohman) en ambisiøs bankrådgiver med en charmerende kæreste, professoren Clay Dalton (Justin Long).

Livet er skønt indtil den mystiske Fru Ganush (Lorna Raver) en dag kommer ind i banken, for at bede om udsættelse på sit huslån.

Skal Christine følge sine instinkter og giv den gamle dame en hjælpende hånd? Eller bør hun nægte damen udsættelse og derved imponere sin chef og få et forspring på en mulig forfremmelse?

Christine vælger skæbnesvangert det sidste alternativ og gør Fru Ganush til skamme og fratager hende hendes hjem. Som hævn kaster den gamle dame, den mytiske dæmon Lamias kraftige forbandelse på Christine og gør hendes liv til et sandt helvede.

Hjemsøgt af en ond ånd og misforstået af sin skeptiske kæreste, må hun kæmpe for at redde sin sjæl fra evig fordømmelse, og opdage at grænserne for hvor langt, at hun er villig til at gå, flytter sig hver dag!

Med 'Drag Me to Hell' gør Sam Raimi ('Spider-Man'- og 'Evil Dead'-trilogierne) sit længe ventede comeback indenfor horror-genren.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: