Downton Abbey: En ny æra

Censur Alle
19. May 2022
125 min
UIP
Downton Abbey: A New Era
Billede
(© UIP)
Downton Abbey: En ny æra plakat
(© UIP)
3.5 / 6
Brugere (2)
3.4 / 6
Medier (7)
Bedøm selv filmen:

Storfilmen 'Downton Abbey: En ny æra' er efterfølgeren til Downton Abbey fra 2019, der bygger på den populære tv-serie af samme navn.

Vi vender endnu engang tilbage til det storslåede gods, hvor Grev Robert, Lady Mary og resten af Crawley-familien denne gang chokeres af Enkegrevinden af Granthams mystiske fortid. Hun har nemlig arvet en villa i Sydfrankrig fra en gammel bekendt, som de aldrig har hørt om før.

Samtidig bliver familien kontaktet af en filminstruktør, som gerne vil benytte Downton Abbey som kulisse i sin nyeste film. Da godsets tag har brug for en kærlig hånd, takker familien ja til tilbuddet og den medfølgende kompensation.

Mens de mest film-skeptiske beboere på Downton Abbey drager mod Sydfrankrig for at besøge familiens nye villa, får de tilbageværende Crawley-familiemedlemmer og deres tjenestefolk en helt unik mulighed for at overvære, hvordan filmmediet fungerer i dets spæde start.

'Downton Abbey: En ny æra' er instrueret af manden bag My Week with Marilyn og skrevet af skaberen bag tv-serien og den første film, Lord Julian Fellowes. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

3,5

2 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: