Don't Look Up

Censur 11
09. Dec 2021
145 min
Netflix
Don't Look Up
Billede
(© Netflix)
Don't Look Up plakat
(© Netflix)
6.0 / 6
Brugere (1)
3.6 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Komedien 'Don't Look Up' har intet mindre end Jordens undergang på menuen. For da to astronomer opdager en enorm komet med direkte kollisionskurs med vores planet, er det sikkert og vist, at menneskeheden og alt liv på Jorden står overfor total udslettelse.

Derfor går de to forskere Dr. Mindy og Kate Dibiasky nu til de øverste myndigheder for at advare dem om den forestående destruktion. Men end ikke USA's præsident er til at tale til fornuft, da hun har mere øje for sin vælgertilslutning. Så hvad gør de to nu?

Astronomerne lækker den fatale nyhed til pressen, men det er stadig svært at trænge igennem og hermed få gjort noget for at afværge katastrofen.

Hvor mange andre film med Jordens overlevelse i fokus har haft store effekter i spil, så som ArmageddonThe Day After Tomorrow og Greenland, er det langt overvejende den satiriske komik, som hersker i 'Don't Look Up', hvor USA og især landets politikere får med grovfilen.

Filmen, der har manden bag bl.a. The Big Short i instruktørstolen, kan desuden bryste sig af en stjernestærk rollebesætning. Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence leder an som astronomerne, mens man bl.a. finder Meryl Streep som den selvcentrerede præsident og Cate Blanchett som forførende tv-vært. (Copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

6,0

1 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: