Den sidste gentleman

Censur 7
04. Apr 2019
93 min
Scanbox
The Old Man and the Gun
Billede
(© Scanbox)
Billede
(© Scanbox)
6.0 / 6
Brugere (1)
4.0 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Den sidste gentleman' fortæller den autentiske historie om bankrøveren Forrest Tucker, der nåede at have en imponerende lang kriminel karriere.

En ældre, velklædt og bevæbnet herre går en solrig dag i Texas ind i en bank og beder pænt om pengene. Det samme sker efterfølgende i flere pengeinstitutioner, og snart bliver den lokale ordensmagt klar over, at de har med en erfaren senior-bankrøver at gøre.  

En menneskejagt går i gang, alt imens deres eftersøgte selv begynder at søge ny mening med livet. Tucker er nemlig på vej til at begå et sidste kup for endegyldigt at stoppe og i stedet forfølge kærligheden til den jævnaldrende Jewell. 

'Den sidste gentleman' er både en kupkrimi, en komedie og et kærlighedsdrama på én og samme tid. Bankrøveren spilles af den legendariske skuespiller Robert Redford, der selv har udtalt, at det bliver hans sidste rolle. 

Sissy Spacek spiller hans udkårne, og instruktøren har tidligere stået bag bl.a. Peter og dragen, der også have Redford i en rolle. (Copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

6,0

1 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: