Dark Waters

Censur 11
28. May 2020
126 min
Nordisk Film
Dark Waters
Billede
(© Nordisk Film)
Billede
(© Nordisk Film)
6.0 / 6
Brugere (1)
0.0 / 6
Medier (0)
Bedøm selv filmen:

Det biografiske drama 'Dark Waters' handler om den succesrige advokat Robert Bilott, der kommer på sporet af noget ganske foruroligende, da han kontaktes af en bonde fra sin hjemstavn i West Virginia.

Landmandens dyr bliver vanvittige og dør på stribe, og snart viser en forbindelse sig til et af verdens største selskaber: DuPont Chemicals. I årtier har DuPont bevidst forurenet drikkevandet i området i forbindelse med produktionen af deres mest lukrative produkt: Teflon. 

Mens Bilott forsøger at komme til bunds i sagen, bliver det mere og mere tydeligt, hvor langt DuPont vil gå for, at hemmeligheden om deres handlinger ikke slipper ud - og snart er advokatens fremtid, familie og liv i overhængende fare.

Filmen bygger på en artiklen ‘The Lawyer Who Became DuPont’s Worst Nightmare’ af Nathaniel Rich, der indgående dækkede Robert Bilotts årelange og ulige kamp mod det gigantiske firma.

Mark Ruffalo spiller hovedrollen som Bilott, og den alsidige skuespiller er både kendt fra Marvels film som Hulk, fra seriemorderfilmen Zodiac og ikke mindst Foxcatcher og Spotlight.

'Dark Waters' er instrueret af den Oscar-nominerede filmskaber Todd Haynes, der tidligere har stået bag Carol og I'm Not There. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

6,0

1 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: