The Dark Knight

Censur 15
22. Jul 2008
152 min
Sandrew Metronome
The Dark Knight
Billede
(© Sandrew Metronome)
The Dark Knight
(© Warner Bros.)
6.0 / 6
Brugere (1)
5.3 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

I 'The Dark Knight', efterfølgeren til Batman Begins fortsætter Batman (Christian Bale) sin intense krig mod kriminaliteten i Gotham City. 

Batman er nu blevet kendt af både politiet og byens borgere – nogle ser ham som en helt, der rydder op i den skumle underverden, mens andre overvejer, om det han gør, ikke skader mere end det gavner. 

Han havde egentlig forestillet sig, at han kunne lægge den sorte kappe fra sig og dermed få en mere almindelig tilværelse. Men efterhånden begynder han at forstå, at den ikke er så nem at komme af med.. hvis nogensinde. For der vil altid være nye fjender at beskytte byen imod.

Der er nemlig opstået en slags vakuum i byen, efter at det lykkedes Batman at få luget ud i korruptionen og forbryderne i Gotham City. Farlige kriminelle elementer vil overtage byen, men udover disse organiserede forbrydere, er der også en endnu større ærkeskurk på banen – den hensynsløse galning Jokeren (Heath Ledger) – som skaber ekstremt anarki og kaos rundt om i byen. 

Med hjælp fra politikommissær Jim Gordon (Gary Oldman) og chef-anklageren Harvey Dent (Aaron Eckhart) går Batman i gang med at rydde ud i de resterende forbryderorganisationer. Det er et effektivt partnerskab, men idyllen smuldrer, da Jokeren, melder sig på banen og udfordrer Batman.

'The Dark Knight' er instrueret af Christopher Nolan ('Memento' 2000), som også instruerede efterfølgeren The Dark Knight Rises.

Brugernes anmeldelser

6,0

1 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: