Cookie- og Privatlivspolitik

Duplicity

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
01.05.2009
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
Duplicity
|
I 'Duplicity' arbejder spioner og hemmelige agenter for de store multinationale selskaber. 
 
Den tidligere CIA-agent Claire Stenwick (Julia Roberts) og MI6-agenten Ray Koval (Clive Owen) er vant til ikke at spørge om motiverne; de skaffer bare resultaterne. Deres ekspertise er meget efterspurgt, og de efterstræber begge hensynsløst formlen for hvert deres selskab.
 
Mens indsatsen forhøjes, og metoderne bliver stadig mere beskidte, vokser deres gensidige respekt og tiltrækning, men som gode agenter ved de også, at alle kneb gælder i krig og kærlighed, så hvem spiller dobbeltspil over for hvem og hvornår?

Julia Roberts og Clive Owen, der tidligere har arbejdet sammen i 'Closer', spiller de to dobbeltagenter i kærlighedens og kapitalens krydsfelt.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (289 votes)
3.1
3.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er puerilt og pjanket, men som hele denne lifligt dynamiske og lidt for snakkesalige film rummer det en skarp kant af samfundskritisk sarkasme, der giver filmen mere bid end tidens typiske tandløse komedier." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "... en god gammeldags og spændende spion-romance, der bringer tankerne hen på klassiske film med legender som Cary Grant og Katharine Hepburn." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... ganske velspillet med masser af friske replikker... Men det lidt for 'kløgtige' manuskript og den alt for lange spilletid trækker desværre noget ned." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Momentvis fyrer dialogen rammende skudsalver af, men ellers forløber handlingen trægt - trods forsøgene på at skrue tempoet i vejret." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "Det er netop den underfundige tone og stilsikkerheden, der bærer filmen, for egentlig action og suspense er der ikke meget af..." (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Weekendavisen

  "... næsten selvglad i sin måde at dyrke gamle konventioner på. Dialogen er så skarp, at man kan skære i den. ... denne film er noget særligt." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Wayne

end sit rygte. Industrispionage og dobbeltspil . Mere action end romantik. Seværdig.

Anneuser/682237

Havde glædet mig til at se filmen pga. Clive Owen men blev godt nok skuffet..alt for kedelig i længden !

Kian

film med masser af spionage.

Wolverine

Altser jeg var da underholdt for en stund men havde nok aldrig set den hvis ikke det var fordi jeg havde set alle de andre der gik samtidig. Jo den har da et twist men meget jubel var der ikke over den

Alex the movieaddict

Som tilhænger af Julia Roberts er man jo nødt til at se alt, der kommer, da hun ikke ligefrem dukker op på lærredet hver anden weekend mere. Desværre er filmen langt under hendes standard! Det er to gode skuespillere fanget i en film, hvor de ingen kemi har med hinanden og plottet er standard hollywood maskine. Hvis der så bare var lidt Oceans-filmene-glimt i øjet, men det var ikke til at spore. Det sjoveste er en slåskamp i slowmotion i begyndelsen af filmen mellem to middelaldrende mænd. Ellers er den blottet for kemi og humor. Hvis du er glad for Julia, kan jeg kun anbefale at lægge dig under dynen en søndag med udødelige klassikere som Notting Hill og Pretty Woman, istedet for at udsætte dig for manequiner der monotont udtaler sætning på sætning uden følelse, hverken romantisk eller komisk.

MBuuge

Slet ikke pengene værd, og tidsspild var den også!
Men Clive og Julia gør det godt. Handlingen er bare dødsyg og langtrukken.

janneuser/120020

Havde glædet mig og synes alt i alt det var en spændende , godt spillet, men alt for rodet og lidt for lang film. Kan ikke rigtig forstå , det skal være så vanskeligt at gå frem og tilbage i tiden. Selv oversættelsen var weird.

Erikuser/219269

Jeg er ikke til film der fiser frem og tilbge i tid og sted. Helt ærlig er handlingen utrolig forvirrende.
Til sidst sad jeg med den der fornemmelse: "hvad fanden skete der"
Den var skuffende - med 2 så gode skuespillere bure resultatet være meget bedre. Faktisk gjorde de det ok, men det var selve manuscriptet der var skidt.

Addieuser/19171

Simpelthen en elendig film, trods to gode navne i hovedrollerne.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.