Cookie- og Privatlivspolitik

Duften af roser

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en let og rolig grundstemning. Den indeholder enkelte scener med spænding og let dramatik samt scener, hvor hovedpersonerne er triste eller oprevede. Da filmen den overvejende er varm og positiv, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
01.07.2021
| |
1 time 34 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
La fine fleur
|
Duften af roser

Filmen 'Duften af roser' handler om Eve og hendes rosenfarm, der har været en af verdens mest hyldede skabere af nye roser.

Nu ligger gården stille hen, og hendes livsværk er på grænsen til at gå enten bankerot eller blive opkøbt af områdets største gård. Men Eve er en stolt kvinde og nægter at give op. Hendes sekretær skaffer tre medarbejdere fra den lokale jobformidling.

De skal alle i jobtræning og er derfor billig arbejdskraft. Til gengæld har de absolut ingen forstand på roser, så det ser sort ud for Eve.

Men lige så stille opstår der en gensidig forståelse de fire personer imellem, af, at de har brug for hinanden for at lykkedes – som virksomhed og som mennesker. Og sammen lægger de en umulig plan, som skal redde gården fra konkurs.

Komedien er en klassisk feel good-film i stil med De urørlige, hvor modsætninger mødes i en verden af smukke roser og guddommelige dufte.

Den franske stjerne Catherine Frot spiller Eve. Frot har tidligere medvirket i anerkendte film som Gensynet, Marguerite og Bon appétit Hr. Præsident.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (22 votes)
4.2
4

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "At heist-plottet også er noget videre usandsynligt, må man bare prøve at se bort fra, mens man nyder synet af rosenmarkerne, landskabet og de interessante forklaringer og demonstrationer af opbinding, krydsbefrugtning, okulering og andre mysterier (i hvert fald for mig)." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ghita

Rigtig dejlig film med masser af skønne roser. Godt skuespil og god handling med humoristisk islæt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.