Cookie- og Privatlivspolitik

Due Date

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
06.01.2011
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Due Date
|

'Due Date' er en komedie med Robert Downey Jr. og Zach Galifianakis.

Peter Highman er en vordende far, hvis kones termin er om fem dage. Da han forsøger at flyve hjem fra et møde i Atlanta, går alt bare galt.

Peter får forbyttet sin mappe med en andens ved check-in i lufthavnen, og denne viser sig at indeholde stoffer. Han forklarer fejltagelsen og kommer om bord på flyet, men der kommer han i heftig diskussion med taskens ejermand, Ethan.

Peter og Ethan bliver smidt af flyet og får begge tildelt et flyveforbud. Gode råd er dyre – især fordi Peters tegnebog og bagage stadig befinder sig ombord på flyet! De to må nu på en tur som vil ødelægge adskillige biler, venskaber og Peters nerver …

'Due Date' er fra instruktøren af 'Tømmermænd i Vegas'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (489 votes)
4.7
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Filmen er langt mindre ambitiøs end Philips' forgænger 'Hangover' ... et dårligt, uforløst manuskript, der postulerer sin humor [og] sin karakterudvikling..." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Børsen

  "... en film man bliver i højt humør af, men den savner hjerte og indlevelse." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "Utroligt nok er det folkene bag den hylende morsomme 'The Hangover', der også er ansvarlig for 'Due Date'. Men alle vittighederne må have været brugt op." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... det [slår] aldrig rigtig gnister mellem Downey Jr. og Galifianakis, selv om [de] gør, hvad de kan med den forudsigelige historie." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Der er vittige indfald, men langt imellem dem, og i løbet af filmens halvanden time aftvinger de to skuespillere faktisk tilskueren en vis vrangvillig sympati." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "... savner [hverken] invaliderende slagsmål eller totalskade på motorkøretøjer med passagerer i; og den slags er vel altid sjovt? Problemet er måske, at [Downey Jr. og Galifianakis' karakterer] er umulige at holde af..." (Søren Vinterberg) ()

 • Weekendavisen

  "... anstrengende og stærkt episodisk, men fungerer i store træk efter planen." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Crizzeruser/8955

Elsker Robert Downey Jr. Han har en helt unik måde at komme ud til sit publikum, igennem hans roller ;-) Det er så længe siden at jeg har været i biografen og se så sjov en film, som rent faktisk er sjov.
Det er ihvertfald ikke en film jeg fortryder jeg har været inde og se.

Christine

Galifianakis gør det, som altid, godt i rollen som en (mindre) tosse. Selve filmens plot minder mig for meget om Hangover-filmene - men dem går man jo heller aldrig galt i byen af. En okay film, hvis man er komedie-glad.

Thor

Syntes det var en okay film.

Frank

Okay film

Andreas

Super sjov film, som kan nydes foran fjerneren på en kedelig aften. Hverken mere eller mindre. Men se den skal man da næsten for komikken er meget god!

Lars Michael

øv en film jeg har set meget frem til.den skuffer mig meget.

Mallica

... og gode skuespillere.. Har også købt den på DVD

Magnususer/919147

Har købt den på blu-ray! :)

Wayne

Robert Downey Jr. gør bare en film en stjerne bedre, også her hvor man har medlidenhed med den stakkel som hænger på stjernepsykopaten/fjolset man bare ikke kan slippe af med - den ene katastrofe afløser den næste, og sjovt er det.

Jonasuser/388828

Rigtig, rigtig morsom film! Jeg kunne simpelthen ikke andet end at grine, da jeg sad i salen :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.