/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Drillbit Taylor

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
09.05.2008
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Drillbit Taylor
|

Han kommer som svaret på alle mobbeofres bønner: Drillbit Taylor (Owen Wilson) – toptrænet jægersoldat, deltager i adskillige hemmelige operationer samt tidligere bodyguard for Sylvester Stallone.

Og han er villig til at tage de tre mobbede nørder Ryan, Wade og Emmit under sine vinger for en symbolsk betaling. Der er kun en lille hage ved arrangementet: Man får, hvad man betaler for!

Frem for at stille sig i vejen for mobberne finder han på, at det er meget bedre, at de tre drenge bliver i stand til at passe på sig selv, hvilket indebærer en meget utraditionel (og meget lidt effektiv) træning.

'Drilbit Taylor' er instrueret af Steven Brill, som har stået bag komedierne 'Mr. Deeds' og 'Little Nicky' (en af hans bedste venner er måske ikke overraskende Adam Sandler).

Seth Rogen ('Knocked Up', 'Superbad') har været med til at skrive manuskriptet.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
3.2
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Wayne

kommedie. Owen Wilson spiller den afslappede bums som aldrig har fundet ud af hvad han vil med livet - men bodyguard for børn, er måske svaret.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.