Cookie- og Privatlivspolitik

Drengerøve

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
30.09.2010
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Grown Ups
|

'Drengerøve' handler om fem venner, der var basketballkammerater som teenagere og mange år senere mødes i en weekend for at mindes skoletidens afdøde baskettræner.

Sammen med deres koner og møgunger fejrer de weekenden omkring nationaldagen den 4. juli i den mondæne feriebolig ved bredden af den idylliske sø, hvor de i sin tid fejrede deres livs basketballsejr.

Barndommens roller er dog svære at slippe, og det bliver hurtigt klart, at selv om de er blevet ældre, så er de ikke nødvendigvis blevet klogere.

'Drengerøve' har Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade og Rob Schneider i hovedrollerne.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (630 votes)
5
2.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er sødt, lettere sentimentalt og indimellem i øjeblikke sjovt, men mest af alt er det slap manuskriptskrivning og en film, der tydeligvis har været sjovere at lave, end den er at se." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "... én af den slags amerikanske komedier, som nogle bare vil opgive på forhånd. Men hvis du væbner dig med tålmodighed, får du både grin og hjertevarme med på vejen." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... bøvede banaliteter... jævnt kedelig... det er forbavsende sjældent at smilebåndet smøres." (Peter Albrechtsen) ()

 • Jyllands-Posten

  "... en tåkrummende pinlig maveplasker af værste kaliber... Det er irriterende, at der ikke er mere at hente i denne komedie - når Adam Sandler faktisk er leveringsdygtig i hjertelig komik." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "Problemet med ’Drengerøve’ er, at humoren kun i begrænset omfang er særlig sjov, og at livsklogskaben mest er af den slags, man kan trække i nærmeste klichéautomat." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Drengerøv er en pinlig men en sjov kg familiefilm.
Minder meget om en drengerøvs film.

Jacob

Slå hjernen fra, krum tænderne, gør klar til træne lattermusklerne og nyd filmen.
Ja den er plat og fokuserer meget på damer og sex. Men den ender alligevel som en hjertevarm film, der mindes en den sjove og vilde ungdom, men samtidig hylder det at blive voksen og holde sammen som en familie og som venner.

Platheden er godt nok nogen steder lige ved at tage overhånd, men den filmen klarer skærerne, og for lige akkurat sneget sig op på 5 stjerner.

Maggie Smith

Enormt pinlig, men sjov! :P

Frank

Dårlig film

Wayne

Sandler humor, med visse sjove indslag - hurtigt glemt.

SarahBoerjesen

Det var en meget sjov film, og historien var egentlig heller ikke slem.
Jeg grinte rigtig meget, men der var også tidspunkter hvor den var lidt kedeligt! Men det er helt klart en jeg vil eje på DVD, når den kommer ;)

Therese

Jeg synes simpelthen denne film er noget så morsom! Skuespillerne er lige af min smag, og de har de fedeste replikker og de formår at udtrykke sig på bedste vis. Den skal ses, hvis man vil have sig et godt grin, for det får man altså!

Melania

Den film var bare sjov, jeg grinte næsten hele vejen igennem!!!

Tit

Rigtig fed film. Den skal bare ses :D

Fru.Øuser/13503

Den skulle ses og det blev den også og den var det hele værd :-)
Skal nok ses igen,når den kommer på leje.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.