Cookie- og Privatlivspolitik

Drengen og Jernkæmpen (1999)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
| |
Iron Giant, The
|

På en ellers almindelig dag i 1958 i lillebyen Rockwell, dumper der pludselig en gigantisk bunke metal ned fra himlen. Metallet viser sig at være levende - ja, at være en robot fra rummet. Men sådan en fremmed vækker frygt og panik. Dog ikke hos alle. En dreng holder hovedet koldt, og bliver ven med kæmpen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (34 votes)
5.1
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katrine

Den smukkeste historie, pakket ind i ældre tegninger. Den eneste tegnefilm jeg græder til hver eneste gang smuk historie.

Simon

Hvordan kan man græde til denne film? Den var så langt fra at være trist. En middelmådig film, rigtig middelmådig endda.

Lukas

Det her er et lille stykke af rent kunst, at et venskab mellem en dreng og en robot på størelse med Optimus Prime, kan være mere hjertevarm end mads og Mikkel er en lille bedrift.

S. Rico

Moralen er tydelig i denne historie for både børn og voksne. Det handler om et ret så særpræget venskab mellem en dreng og en miliær robot. Måske lige lovlig udpenslet morale om menneskets brug af våben og militær. Og måske ikke så realistisk, at en lille dreng skulle kunne bremse dette. Men det er tilstrækkeligt godt og overbevisende lavet til, at man også som voksen bliver trukket ind i historien og lever sig fuldt med.

Wayne

Den eneste der ved at den ikke er en trussel.

Tribute

God film. Det er den anden udgave af King Kong.
Den var fin nok men slutningen var lidt PLAT
Drengen Og Jernkæmpen er god nok.

mADS 22

god film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.