Cookie- og Privatlivspolitik

Drengen og Jernkæmpen (1999)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
11.11.1969
| | |
Iron Giant, The
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning Dansk Tale
|
Billetter

Tegnet animationsklassiker om et usandsynligt venskab mellem drengen Hogarth og en gigantisk metalmand fra det ydre rum. Det umage makkerpar finder hinanden i en lille kystby i et USA, hvor hæren slår hårdt ned på alt, der stikker uden for. Det fører venneparret til et ferieophold på en afsides skrotplads, hvor dagene går med at lege astronaut og bade. Men en agent truer med at ødelægge idyllen. Anbefales fra 7 år.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (35 votes)
5.1
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katrine

Den smukkeste historie, pakket ind i ældre tegninger. Den eneste tegnefilm jeg græder til hver eneste gang smuk historie.

Lukas

Det her er et lille stykke af rent kunst, at et venskab mellem en dreng og en robot på størelse med Optimus Prime, kan være mere hjertevarm end mads og Mikkel er en lille bedrift.

S. Rico

Moralen er tydelig i denne historie for både børn og voksne. Det handler om et ret så særpræget venskab mellem en dreng og en miliær robot. Måske lige lovlig udpenslet morale om menneskets brug af våben og militær. Og måske ikke så realistisk, at en lille dreng skulle kunne bremse dette. Men det er tilstrækkeligt godt og overbevisende lavet til, at man også som voksen bliver trukket ind i historien og lever sig fuldt med.

Wayne

Den eneste der ved at den ikke er en trussel.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.