Cookie- og Privatlivspolitik

Dragon Ball Super: Broly

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Doragon bôru chô: Burorî
|

Animationsfilmen 'Dragon Ball Super: Broly' er en del af det populære manga-tegneserie univers af samme navn skabt af Akira Toriyama.

Fortællingen følger Goku og antihelten Vegata, der ender med at stå over for Broly - en Saiyan-kriger i en kaliber, de aldrig har mødt før.

Filmen er den førstespin-off fra den nye tv-serie med navnet 'Dragon Ball Super', der startede i 2017. Fransicen har tidligere været på det store lærred i live action-udgaven Dragonball: Evolution fra 2009.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (70 votes)
5.2
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Peter Bjerg

Titlen siger det hele med lad mig uddybe. Denne film formår at inkludere alt det vi elsker ved Dragon Ball, uden alle fejlene. Her er fast paced action som, kun stiger i tempo som filen flytter sig, indtil det smelter sammen til en ballet af farver som blæser en bagover.

Animationen er fantastisk. Alle frames er dynamiske og levende, og samtidigt detaljerede og udtryksfulde. Goku og Vegeta er tegnet som aldrig før her, og alle deres forvandlinger er smukt bragt til live med en vægt som den regulære serie aldrig forståede. Hvor der i serien ofte har føltes som en formalitet når de forvandler sig til Super Sayian, så føles det her som et jordskælvende øjeblik, hvor man niver sig armen og tænker: "Shit is about to get real!", mens man stadig ved at dette kun er begyndelsen!

Filmen benytter til tider CGI, og dette kan være negativt for nogen, men det føles som om at dem som arbejde på Dragon Ball Figters Z, er de samme som har arbejdet her, for de 2 stilarter smelter flydende sammen og CGI'en giver mulighed for at skabe fantastiske billeder som havde været umuligt at lave i hånden.

Brolys karakter har fået et overhaul og er blevet uddybet til det bedre! Væk er den gamle "Kakarot!" og her er en ny kompleks og tragisk karakter, som man kan føle med og have medlidenhed med. Det bedste er at selvom karakteren nu er en ny, så er de bedstem, mest ikoniske og elskede aspekter af den gamle stadig tilstede, og fremvises for fuld smadder.

Hvis du endnu ikke har set denne film. Så kom afsted! Jeg er ligeglad med hvordan du finder den og ser den. Hvis du kalder dig selv en Dragon Ball fan, så SKAL du se denne film!

Emil

Har set den og den er klart den bedste dragon ball film. Vil dog ønske at jeg kunne opleve den på det store lærred i biografen for at få den bedste oplevelse

Frederik

vil virkelig gerne have filmen i biograferne, men serien kom altså ikke ud i 2017 men 2015 :)

frederik

Jeg har dsv. ikke set den endnu, men det ville være dejligt at kunne anmelde den, efter at have set den i en dansk biograf.
Jeg kan ikke se nogen problemer ved at vise den i Danmark, da den ellers har toppet i udelandet med bl.a. 30 mil. dollars, og har ovenikøbet fået fantastiske anmeldelser.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.