Cookie- og Privatlivspolitik

Don't Breathe

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
26.08.2016
| | |
Don't Breathe
|

Filmen 'Don't Breathe' handler om en gruppe af teenagere, der bryder ind hos en blind mand.

De tror, at de har fundet på den perfekte forbrydelse, men da de kommer ind i huset finder de hurtigt ud af, at de har taget grueligt fejl.

Instrueret af manden bag Evil Dead, og produceret af Sam Raimi.

'Don't Breathe' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (56 votes)
4.7
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Dette er et helt forfejlet projekt. Er det virklig meningen, at vi skal sidde og heppe på nogle gemene tyveknægte, som bryder ind for at stjæle en gammel blind mands penge?

I et forsøg på at give os sympati for den kvindelige hovedperson, er der i starten af filmen et par scener, der giver os indblik i hendes triste hverdag. Men det ændrer altså ikke på, at pigen og hendes indbrudsvenner er nogle usympatiske kriminelle, der bør straffes for deres handlinger. Det bliver de heldigvis også til dels. Men filmen bliver aldrig nogensinde spændende. Det kræver i hvert fald, at man holder med indbrudstyvene, som den blinde mand er i sin gode ret til at nakke for trespassing, tyveri og hærværk.

Det er ikke det rene makværk. Men det er tæt på. 1½ stjerne.

HeavenOfHorror.dk

Don’t Breathe er blevet hypet ganske voldsomt. Det er lige på kanten til, at den kan klare alle roserne, men så alligevel udvikler den sig med flere gode twists undervejs.

Hvis du vil nyde noget klassisk horror med nytænkende elementer, så kan du roligt planlægge at se Don’t Breathe til næste gyseraften.

Unicornuser/455498

Ja, synd at danske biografgængere skal snydes for denne gyser. Har netop selv haft lejlighed til at se den i flyet hjem fra USA. Men den dukker vel på et tidspunkt op på en af filmstreaming tjenesterne - så glæd jer til at se den dér.

GiwizZeni

Det er mig ubegribeligt at intelligente gysere som denne, der både er kritikkerroste og blev publikumssucceser, ikke kommer i biograferne herhjemme. Hvad blev der af bla. 'The Babadook', 'The Witch' og 'Green Room'? Hvad er det for hjernedøde idioter der forbigår disse originale og interessante film, men i stedet indkøber latterlige samlebånds gyser/thriller som 'Annabelle 2', 'Ouija 2' og 'When The Bough Breaks'? Har de overhovedet ikke styr på hvad der er godt? Det virker som om filmdistributørerne overhovedet ikke følger med i hvad der sker indenfor genren eller hvilke film der skaber hype. Hvor er det "filmen knækker"?

martin

Ka kun gi dig ret GIWIZZENI sørgeligt biograf land danmark er blevet ti. det var det samme med insidious 3 først var den oppe som biograf film lige før den fik premiere pillede de den ned WTF så jeg ringede ind til dem der sidder og bestemmer vilke film der kommer op for at klage og høre hvorfor den ikke kom op. og fik at vide at 2éren havde dårligt besøgstal hmmm da jeg var inde og se 2éren var salen total fyldt og det var et stykke tid efter premieren.

GiwizZeni

Selvom der er mange herinde der er helt enige med os i disse spørgsmål, må vi bare erkende at vi udgør et mindretal i forhold til den brede befolkning. Der er ikke så mange der følger med i udenlandske medier omkring film på vej, så de ved slet ikke hvad de går glip af. Det gør vi andre og det er nogle gange så frustrerende.
I år har jeg personligt været så heldig at få billetter til både 'The VVitch'(har skrevet en anmeldelse herinde) 'High-Rise', 'Bone Tomahawk' og 'Under The Shadows' under CPH PIX16. Det er skønt at der er et sted hvor man kan få set nogle af disse lidt specielle film på det store lærred. Ellers er der dømt hjemmebif...
Hvis du kunne tænke dig af vide lidt mere om hvad og hvordan det foregår mht. indkøb af film til biografer i DK, så har potcastet 'Han-Duo' et interview med Nordisk Film om spørgsmålet i deres Episode 58, ifbm. 'Green Room'.

Jesperuser/373730

Hvorfor styrer filmdistributørerne udenom at få de gode gysere til landet?

The Witch!! Hallo!!
It Follows...den skulle man plage om før den dukkede op på CPH Pix!

Det er ærgeligt for man ved jo godt hvad det bidrager til af aktivitet på nettet!

Emma

Tror uden tvivl, at denne film vil blive et stort hit i de danske biografer - hvis vi selvfølgelig får den hertil, som jeg selv inderligt håber.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.