Cookie- og Privatlivspolitik

Disconnect

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
Disconnect
|

Filmen 'Disconnect' handler om en gruppe mennesker, der forsøger at finde sammenhæng i nutidens netværksverden.

'Disconnect' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
4.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bjerg

Velorkestreret film, med tre forskellige dog formålsmæssigt sammenhængende historier, om de mørke dele af sociale internetsider.
Meget aktuel og velspillet drama, dog med en del melodrama og unødvendigheder. Når det er sagt skal det også siges at jeg uden tvivl var godt underholdt det meste af tiden, og man kunne tydeligt afspejle det på nutidens "socioverden".

4/6

Michael

Har set den og det kan virkelig undre at den ikke er planlagt til danske biografer. Det er virkelig en velspillet,medrivende og mega spændende film som sidder i en længe efter. Den fortæller flere historier og formår at komme i dybden med dem alle samtidig med at man holdes i spænding lige til det sidste. En utrolig vedkommende og meget aktuel film om relationer, internet og menneskelige komplikationer. Tjek trailer - filmen lever fuldt op til trailer og endda mere. Alle spiller super godt og kan kun gentage at det virkelig kan undre hvorfor den IKKE er tiltænkt Danmark ???

Thor

Jeg tror det er en spændende film! Trailer ser fed ud. Men ham som har skrevet den har ikke skrevet noget man sådan kender. Men Jason Bateman og svenske Alexander Skarsgård er godt skuespiller! Tror det bliver en fedt film som man bør se.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.