Cookie- og Privatlivspolitik

Direktøren for det hele

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
08.12.2006
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Direktøren for det hele
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning Dansk Tale
|

Ejeren af en IT-virksomhed vil sælge sit firma. Han har blot det problem, at da han i sin tid startede virksomheden, opfandte han en fiktiv direktør til dække sig bag, når de upopulære beslutninger skulle træffes.

Da de potentielle købere insisterer på at forhandle med direktøren ansigt til ansigt, bliver ejeren af IT-virksomheden nødt til at ansætte en falleret skuespiller (Jens Albinus) til at agere den manglende topleder.

Skuespilleren er pludselig en brik i et spil, der viser sig at sætte hans moral på en hård prøve.

Lars von Trier er gået helt nye veje med en vaskeægte folkekomedie.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (30 votes)
2.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
The Womanuser/8031

lidt for kludret, med dårlig humor, og flere mislykkede ting, men på en eller anden måde var jeg stadigt underholdt, for den var interessant

S. Rico

Det er tydeligt at Trier savner dagene med Riget, hvor han tog pis på den danske kultur i sin særlige udefra beskuende facon.

For det gør han i den grad også her i Direktøren for det hele. Hans latterliggørelse af virksomhedskultur, HR og ledelse er lige i øjet og utrolig morsom. Jeg kan i hvert fald genkende mange af de "bullshit bingo" taler, der gennemsyrer filmen.

Og at han også tager pis på skuespilfaget er extra godt - og lidt vovet - eftersom han som instruktør jo er enormt afhængig af at skuespillerne "gider" mr. Trier. Faktisk ser alle de medvirkende ud til at nyde at være med i dette absurde teater. Jens Albinus gør det fremragende. Stor respekt.

Filmen har fået utrolig dårlige anmeldelser. Jeg tror måske ikke Danmark var klar til denne film på daværende tidspunkt. Det var jo ikke lige hvad man var vant til. Jeg elsker imidlertid, at man aldrig ved hvor man har von Trier. Ok, det er ikke hans bedste film. Men er man til Trier, så skal man ikke går glip af denne lille pudsighed.

Lars Michael

jeg har aldrig været fan af Lars von Trier film og den her gør jeg jeg heller ikke .sikke noget lort på mange måder .

Wayne

En af de ringeste film, jeg har set nogensinde. Det er lidt de samme skuespillere som i Klovn - men holdet bag Klovn ville aldrig have nedladet sig til at lave noget så ringe.

Hold dig væk, Trier - du er ikke sjov.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.