Cookie- og Privatlivspolitik

Direktøren for det hele

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
08.12.2006
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Direktøren for det hele
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning Dansk Tale
|

Ejeren af en IT-virksomhed vil sælge sit firma. Han har blot det problem, at da han i sin tid startede virksomheden, opfandte han en fiktiv direktør til dække sig bag, når de upopulære beslutninger skulle træffes.

Da de potentielle købere insisterer på at forhandle med direktøren ansigt til ansigt, bliver ejeren af IT-virksomheden nødt til at ansætte en falleret skuespiller (Jens Albinus) til at agere den manglende topleder.

Skuespilleren er pludselig en brik i et spil, der viser sig at sætte hans moral på en hård prøve.

Lars von Trier er gået helt nye veje med en vaskeægte folkekomedie.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (29 votes)
2.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nadja

Lars Von Trier gør det igen. "Direktøren for det hele" er Von Triers komedie, og sjældent har jeg set så sjov en komedie. Jeg er ikke den store fan af komedier, men denne film er sjov på den tørre og underfundige måde. Traileren fremstiller filmen total misvisende. Hvis man tror man skal se en klassisk b-films komedie med "gak og gøgl-humor" i stil med Blå Mænd, bliver man selvfølgelig skuffet.
Men hvis man sætter pris på en dybsindig komedie, med sort og tør humor, så er "Direktøren for det hele" en perle.

Line

Det er næsten ikke til med ord at beskrive, hvor dårlig en film dette er. Faktisk er det forkert at kalde det en film. For det er mere en fristil eller en omgang navlebeskuende selvterapi fra den opblæste von trier med en lille usikker dreng i maven.

The Womanuser/8031

lidt for kludret, med dårlig humor, og flere mislykkede ting, men på en eller anden måde var jeg stadigt underholdt, for den var interessant

Allen

Trier har ladet en computer vælge kameravinkler og kameraindstillinger. Skuespillerne ved tilsyneladende heller ikke hvad de skal stille op eller hvad de er med i. Alle ved at det er sjovt at grine, men uanset hvor mange lykkepiller Lars bliver stoppet med bliver han nok aldrig et komisk talent. En komedie burde være sjov. Og hvis man ikke gider lave film eller hader livet, så lad da være..

S. Rico

Det er tydeligt at Trier savner dagene med Riget, hvor han tog pis på den danske kultur i sin særlige udefra beskuende facon.

For det gør han i den grad også her i Direktøren for det hele. Hans latterliggørelse af virksomhedskultur, HR og ledelse er lige i øjet og utrolig morsom. Jeg kan i hvert fald genkende mange af de "bullshit bingo" taler, der gennemsyrer filmen.

Og at han også tager pis på skuespilfaget er extra godt - og lidt vovet - eftersom han som instruktør jo er enormt afhængig af at skuespillerne "gider" mr. Trier. Faktisk ser alle de medvirkende ud til at nyde at være med i dette absurde teater. Jens Albinus gør det fremragende. Stor respekt.

Filmen har fået utrolig dårlige anmeldelser. Jeg tror måske ikke Danmark var klar til denne film på daværende tidspunkt. Det var jo ikke lige hvad man var vant til. Jeg elsker imidlertid, at man aldrig ved hvor man har von Trier. Ok, det er ikke hans bedste film. Men er man til Trier, så skal man ikke går glip af denne lille pudsighed.

Lars Michael

jeg har aldrig været fan af Lars von Trier film og den her gør jeg jeg heller ikke .sikke noget lort på mange måder .

Wayne

En af de ringeste film, jeg har set nogensinde. Det er lidt de samme skuespillere som i Klovn - men holdet bag Klovn ville aldrig have nedladet sig til at lave noget så ringe.

Hold dig væk, Trier - du er ikke sjov.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.