Cookie- og Privatlivspolitik

Die Hard 4.0

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
27.06.2007
| |
2 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Live Free or Die Hard
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning
|

Bruce Willis vender tilbage med endnu mere action og fart over feltet, når han i 'Die Hard 4.0' konfronteres med helt nye former for terrorisme.

Med udgangspunkt i nutidens digitale verden er det hele nationens computer infrastruktur, der styrer både kommunikation, transport og energi, der standses fuldstændig.

Hjernerne bag terrorangrebet har nøje overvejet aktionen og derfor taget forbehold for alle tænkelige situationer.

Men hvad de ikke har taget med i deres planlægning er en gammeldags strømer som John McClane, der netop er manden der ved, hvordan man spolerer terroristplaner.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (71 votes)
4.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Selv om Bruce Willis er blevet lidt for gammel til den rolle.

Daviduser/182575

Ligner på ingen måde den første, anden, eller tredje film, som, efter min mening, er den bedste i serien. Man burde kunne regne ud at 12 år er for langt et mellemrum mellem to film. Ja, der var nogen fede action-scener her og der, men hvis filmen udelukkende handler om computere og elektroniske dimser, skulle de hellere have lavet det til en Mission: Impossible film.

5'eren, A Good Day to Die Hard, er meget bedre efter min mening.

Frank

God film

Carl

Her kan man tale om action for alle pengene! Det er en ekstremt fed film! Jeg syntes, at den er bedre end 2'eren og 3'eren, og er næsten ligeså god som 1'eren! Meget af ånden fra den første er med i den her! Hvis man ser på biljagter, skuddueller, kameraføring, klipning, lydeffekter og eksplosioner slår 4'eren alle de andre med bravour! Hvad historien og plottet angår, virker det også som en rigtig god og frisk ide. Den her tjente over 380 millioner i biografen, og fik for det meste gode anmeldelser. En meget værdig 4'er!

John McClane som har oplevet lidt af hvert, står denne gang overfor en helt ny slags trussel. Da FBI's computere bliver digitalt angrebet, søger de efter mulige hackere der kunne have været skyld i det. Men samtidig begynder de alle hackerne at dø på stribe. John McClane bliver sendt ud for at få bragt computerhackeren Matthew "Matt" Farrell bragt til FBI i Washington D.C. Men da McClane ankommer til lejligheden, bliver de både ham og Farrell angrebet af lejemordere der vil dræbe Farell! De formår at slippe væk, men McClane finder snart ud af omfanget, af terroristernes planer!

Ligesom 3'eren foregår denne film over en hel by eller mere, i modsætning til 1'eren og 2'eren. Det fungerer faktisk bedre i den her film end i 3'eren. I modsætning til 1'eren og 2'eren hvor Holly skulle reddes, koncentrerer denne her film, sig meget om McClane's datter Lucy, som vi ellers kun har set et glimt af som en lille pige i 1'eren. Ligesom i 3'eren har han nu en anden person der hjælper ham med McClane. Som nævnt tidligere, er al det action du kan finde i filmen i top, og plottet er faktisk også rigtig godt! Du vil højst sandsynligt elske 4'eren!

Lyden er noget af det bedste, jeg har hørt i en film i lang tid! Det lyder meget virkeligt, lyden er blevet klippet eminent sammen!

Klipningen og kameraføringen er også rigtig godt i den her!

Bruce Willis er som sædvanlig sjov og badass som John McClane. De formår at gøre Willis' alder, til en joke nogle gange, på en god måde. Willis gør det også godt fysisk set, i forhold til at han er blevet ældre. Han spiller også godt, som altid.

Timothy Olyphant som Thomas Gabriel, fungerer som en hovedskurk. Nogle vil nok mene, at han lider under det samme problem som Stuart i 2'eren. At man ikke kan forbinde til ham. Men filmen gør faktisk det den nu kan for at man skal forstå hans motiv, så ingen klager fra mig på det punkt. Han gør det rigtig godt som en farlig hovedskurk.

Justin Long som Matthew "Matt" Farrell. Han spiller vel ok, men nogle gange kan hans lange replikker godt blive lidt for meget. En gang giver han faktisk McClane en slags moralprædiken, som virker lidt langt ude. Men som en nørdet computerhacker spiller han godt!

Mary Elizabeth Winstead som Lucy McClane! Hun gjorde det rigtig godt som en yngre og kvindelig version af John McClane, som Farell også bider mærke i på et tidspunkt i filmen!

Maggie Q som den dødbringende femme fatale af Gabriel's gruppe! Samtidig med at være en fryd for øjet, er det ikke sådan at det er urealistisk at se hende give McClane bank på et tidspunkt i filmen!

Alt i alt en flot og værdig 4'er til alle de forrige! Hvis i ikke ejer den, så råder jeg jer til at købe den!

8/10

Matthew "Matt" Farrel: "You just killed a helicopter with a car!?!?"

John McClane: "I was out of bullets."

Lars Michael

Ikke den bedste i serien, men kan stadig ses,for dem der elsker Die Hard , men faktisk også for os andre..Der sker sku noget hele tiden.

Jeff

Bringing down a helicopter with a car. No matter how ridiculous, John McClane is cool.

Wayne

Bruce Willis er igen den fallerede betjent, som er oppe imod overmagten - og der er dømt action for alle pengene.

S. Rico

Mega god og langt bedre end man kunne forvente. Det er som sædvanligt totalt urealistisk. Men det gør ikke noget, for John McClane sparker igen totalt røv.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.