Cookie- og Privatlivspolitik

Devotion

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionpræget og spændingsladet grundstemning. Den indeholder flere dramatiske scener med farefulde flyvesekvenser. Der er enkelte let blodige scener med dødsfald. da scenerne ikke er udpenslet og da der også er scener med venskab, mod, og hovedkaraktererne generelt fremstår handlekraftige, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
01.12.2022
| |
2 timer 19 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Devotion
|
Billetter

Filmen 'Devotion' handler om to elite jagerpiloter fra den amerikanske flåde, som risikerer deres liv under Koreakrigen.

Det historiske drama er baseret på den virkelige historie om Jesse Brown og Tom Hudner, der er nogle af de mest berømte jagerpiloter i flådens historie. 

Jonathan Majors, kendt fra filmen The Harder They Fall samt tv-serien Lovecraft Country, spiller den første sorte pilot i den amerikanske hær, mens Glen Powell kan ses i rollen som hans wingman. Powell kunne desuden også ses som jagerpilot i storfilmen Top Gun: Maverick.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)
5
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "Drama om Koreakrigen er solidt filmhåndværk, der har lidt for travlt med at fortælle, at det er en autentisk historie." (Rikke Bjørnholt Fink)

  • Politiken

    "Efter min smag trutter 'Devotion' alt for entusiastisk i de heroisk-patriotiske trompeter, men flyvescenerne lavet med assistance fra holdet bag 'Top Gun: Maverick' er ret forrygende, og minsandten om ikke også der må synkes en mandig, lille klump i halsen, da en af heltene tjekker ud før tid." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jesper Ørsted

En sort polot og hans skæbende spiller hovedrollen i denne flyverfilm, der udspiller sig under Koreakrigen og befolkes med ukendte medvirkende. Den er visuelt flot lavet, men med en spilletid på 139 min er den længere end hvad godt er. Det er en hurrapatriotisk film, der ikke har ret meget på hjerte. Flyvescnerne er røv og gulvsand sammenlignet med "Top Gun: Maverick", i sidste ende er det yderst forglemmelig film, der godt kunne minde lidt om "Midway" (2019), den savner den klasiske krigsfilms fortælleglæde og bliver dermed endnu en krigsfilm til glemmebogen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.