Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Devil's Due

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
| |
Devil's Due
|

Filmen 'Devil's Due' er en found footage gyser. Et nyt ægtepar har et mystisk fælles hukommelsestab en nat på deres bryllupsrejse, og opdager snart efter at de venter barn lidt tidligere end forventet.

Manden begynder at optage graviditeten, og begynder langsomt at lægge mærke til ændringer i sin kones opførsel. Han afskriver det først som nerver, men med tiden går det op for ham at der er noget helt galt.

'Devil's Due' er endnu ikke planlagt til dansk biografpremiere...

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
3
0

Skuespillere

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Claus

Den ser bare så uhygelig. kan ikke vente på den

Sara

Øv, den ser ellers god ud. Hvis det ikke lige var for det kvalmende og konstant hoppende kamera.

kim

Forstår simpelthen ikke man gider se film med håndholdt kamera,et billede der farer rundt, så man ikke ser halvdelen af hvad der sker,og for at skjule dårligt skuespil og latterlige spec..effect,er målløs over at man gider at se det,synes det er utroligt at det er blevet populært.spild af tid.billig måde at lave film på!!

Stine

Den ser alt for fed ud! men ja den minder ret meget om PA

Marlon Campbell

undskyld, men der er lavet for mange film som skal være håndholdt og nu er det blevet en kliche. især når det ikke er en anderledes historie i forhold til paranormal aktivity og lidt alla nattens deæmoner og cruddies

Andreas/smiley

navnet Devil's Due lyder godt og billedt også men trailern er lort. men er der nogen der ved om ham som lavet Paranormal Activity også er ham som laver den her

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.