Cookie- og Privatlivspolitik

Det vilde Amerika

Tilladt for alle
Filmen har en rolig og varm grundstemning. I en enkelt scene ser man pludselig en voldsom skovbrand, men da scenen er kort, og da den foregår indenfor en rolig og venlig fortælleramme, vurderes det ikke, at filmen kan virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
11.02.2016
| |
55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
| |

Filmen 'Det Vilde Amerika – på rejse i de eventyrlige nationalparker' tager publikum med på en fantastisk eventyrrejse ind i nationens betagende og barske vildmark. I fantastiske filmoptagelser oplever publikum en højtflyvende tur hen over røde, dybe klippekløfter og canyons.

Det går i susende fart op ad stejle bjergtoppe, og pludselig befinder vi os i unikke områder med Amerikas mest legendariske udendørs legepladser, heriblandt Yellowstone, Glacier National Park, vådområdet Everglades og Arches.

Vær med til at fejre 100-års fødselsdagen for nationalparkerne i selskab med den verdensberømte bjergbestiger Conrad Anker, stjernefotografen Max Lowe og artisten Rachel Pohl, når de vandrer, klatrer og udforsker Amerika’s majestætiske nationalparker på en handlingsmættet ekspedition, der vil vække eventyreren i os alle.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (24 votes)
4.9
0