Cookie- og Privatlivspolitik

Det store nøddekup 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en dramatisk og actionfyldt grundstemning og et højt fortælletempo. Den indeholder talrige hektiske scener med eksplosioner, biljagt forfølgelser og med en truende og afstumpet mand og en ondskabsfuld pige, som vil ødelægge livet for hovedfigurerne. I flere voldsomme scener raserer nogle store bulldozere i en park, og i én scene skræmmes to hovedfigurer af en uhyggelig dukke, som taber det ene øje. I en anden scene ser man et voldsomt stormvejr i en park, hvor to små dyr kæmper for deres liv, mens træerne vælter omkring dem. I en tredje scene kommer en hovedfigur til skade, og i længere tid er det uvist, om han er død. I en fjerde dramatisk scene tages hovedfigurerne til fange i en hektisk forlystelsespark. Da filmen er animeret, og da fortællingen forløses positivt, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
11.01.2018
| |
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Nut Job 2: Nutty by Nature
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Animationsfilmen 'Det store nøddekup 2' er fortsættelsen til familiefilmen fra 2015 om egernet Vilfred og musen Makker.

Denne gang står vennerne overfor en ny og større udfordring. Byens korrupte borgmester vil nemlig ødelægge deres elskede park og i stedet bygge en forlystelsespark.

Makkerparret går derfor sammen med musen Mr. Feng, der bag sit uskyldige ydre viser sig at være en sand kung fu-mester.

'Det store nøddekup 2' er instrueret af manden bag familiefilmen Escape from Planet Earth.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (64 votes)
4.5
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Efter den virkelig velfungerende første film om egernet Vilfred og hans venner, der fandt lykken i en nøddebutik lige over for deres offentlige park-hjem, har holdet bag svært ved at holde samme niveau." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "Noget vendepunkt i animationsfilmens historie skal man vel ikke ligefrem vente af en toer, men stille sig tilfreds, hvis bare den leverer sympatiske pointer, konsekvent figurdesign, underholdende dialog og god fortællerytme. Dét gør denne toer ..." (Søren Vinterberg)

  • Weekendavisen

    "Det er ikke nogen dårlig film. Det er bare en film, som ligner de andre. Dem er der mange af allerede. Én mere gør hverken fra eller til." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.