Cookie- og Privatlivspolitik

Det regner med frikadeller 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en humoristisk grundstemning. Den foregår i et ret hurtigt tempo og indeholder en række dramatiske scener med truende væsner, forfølgelser og farefulde situationer. Da det hele foregår i et urealistisk animationsunivers og indenfor en udpræget komisk ramme, vurderes det at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
30.01.2014
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Cloudy with a Chance of Meatballs 2
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale
|

I filmen 'Det regner med frikadeller 2' anderkendes Flint for at være det geni, han egentlig er, efter madstormen i 1’eren. Endelig får han lov at arbejde sammen med sit største idol, Chester V, der ansætter ham i sit gigantiske opfinderfirma.

Alt ser ud til at ånde fryd og gammen, indtil de finder ud af, at Flints madmaskine, der forvandler vand til mad, stadig er løs og løbet løbsk.

Imens Flint og vennerne har haft travlt med at rydde mad op i deres hjemby, er madmaskinen gået i overgear. Den er nemlig begyndt at splejse mad og dyr om til mad-dyr på en afsidesliggende ø. Flint, Chester og den overintelligente orangutang Barb, sætter derfor ud på en mission for at stoppe maskinen en gang for alle.

2’eren er skabt af de samme folk, der stod bag 1’eren, og de bygger videre på originalens historie og fortsætter således med at tage publikum på en rejse gennem bizarre maduniverser, hvor madvittighederne står i kø.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (182 votes)
4.2
3.2

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Det regner med frikadeller 2' har skruet lidt op for det hele - farver, tempo og stimen af mere eller mindre morsomme madjokes." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "[...] farverne er fantastiske, animationen er i top og fantasien fejler ikke noget." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "[...] et stykke animation fra samlebåndet [...]." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "[...] der [er] for lidt kød på selve plotudviklingen til at koge en velsmagende suppe på." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "[...] logisk sammenhæng er måske også så meget forlangt, når ambitionen bare er at overgå etteren i groteske opfindelser og en scenisk accelerationshast, der får formel 1 til at ligne en rustvogn." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Animationens kvalitet fejler ikke noget, men der er ikke rigtigt noget på spil når man ikke kan forholde sig til den noget absurde verden de har lavet til Flint & Co. Men hyggeligt er det, især for børn.

CNB

Jeg synes den var rigtig sjov, det samme syntes børnene, er helt klart at anbefale :)

Iris

Ikke så sjov men børnene kun godt lide den.

Klara

Jeg så denne film i biografen på min fødselsdag, da jeg var vild med den forrige.
Det regnede med grin i min mund. Jeg elskede filmen, masser af humor, spændene detaljer og en sjov å med maddyr. Absolut et most til alle med en lidt barnlig sjæl indeni maven. Men på den gode måde

Malle

Jeg syntes den var rigtig hyggelig, en god familie film.
Dog ikke en film som jeg ville se flere gange.

Panda-chan

Jeg synes rent faktisk at den var underholdende, i sær fordi nu er maden blevet til dyr. Der var tidspunkter hvor man rent faktisk kunne komme til at grine. Jeg er glad for at man lige fik det på plads, hvad der var sket med øen efter alt det der skete i den første film.

Johan Pedersen

Filmen var god, sjov og med mange flotte farver. Jeg undrer mig stadig over, at den hedder "Det regner med frikadeller". Den burde hellere ha' heddet "Det regner med Mad". I 2'eren der bliver maden levende og til dyr.Denne film er også fyldt med sjove ideer, lige som der, hvor en pakke springer, når der er fest, der er nogle af scenerne jeg grinte af i filmen. Jeg har det lidt sådan at 2'eren er sjover end 1'eren. For i 1'eren er der nogle lidt sørgelige scener ind i mellem og ikke specielt meget at grine af. For i 2'eren bliver der satset mere på humor end på spænding og derfor er den langt sjovere :-)

Jonnauser/389943

jeg så den med mine 2 børnebørn på 11 og 4 år og den var et hit,sjov og farverig underholdning.

Birgith

Det var en rigtig god film for mig som mormor. at se med mine to børnebørn på 9 og 6 år.

Morten

En dejlig opfølger på 1'eren, der helt sikkert er værd at se. Det var egentlig mest for børnenes skyld den skulle ses, men der er bestemt også god underholdning og sjove referencer for de lidt ældre og barnlige sjæle.
En 'must have' film når den kommer på dvd.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.