Cookie- og Privatlivspolitik

Det magiske hus

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en varm og venlig grundstemning, men den indeholder flere dramatiske og uhyggelige scener med forfølgelser og med legetøj, der forvandles. I én scene trænger to fremmede mænd ind i et hus, og de skræmmes bl.a. af en stor spøgelsesagtig skygge, der forvandles til flagermus. I en anden scene forfølges og fanges en hovedfigur af en mand med et gevær, og endelig er der hen mod slutningen en voldsom scene, hvor et hus smadres med en stor nedbrydningskugle. Da filmen forløses positivt og langt hen ad vejen bæres af venskab og humor, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn

Se mere på medierådet.dk
08.01.2015
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The House of Magic
|
Versioner: se alle
2D, 3D
|

I animationsfilmen 'Det magiske hus' bliver en lille kat forladt af sin ejer og søger ly i et stort, mærkeligt hus under et uvejr.

Killingen bliver modtaget med åbne arme af husets beboer, den rare tryllekunstner ved navn Laurits, som har fyldt sit hjem med små robotter og alskens tingeltangel. Laurits døber sin nye ven Torden og beslutter sig for at bruge det ejerløse dyr i sine trylleshows.

Men tryllekunstnerens gamle kanin og mus er ikke glade for deres nye værelseskammerat, så de begynder at lægge planer for, hvordan de skal få sendt den lille kat på gaden. Men Torden er ikke sådan at slå ud.

'Det magiske hus' er en familiefilm af instruktørerne bag Sammys store eventyr med efterfølger. Filmen, der vises med dansk tale, er lige som havskildpaddens eventyr i 3D, men i stedet for bølgeskvulp er det de magiske tryllekunster, der hopper ud af lærredet i tre dimensioner.

Tordens historie henvender sig først og fremmest til de mindste, men husk på at der også er fare på færde undervejs, som den lille kat må overvinde. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (25 votes)
4.2
3.8

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "[...] en sød, fantasifuld og underholdende film for hele familien." (Louise Kidde Sauntved)

 • Ekstra Bladet

  "Animations-sekvenserne er fejende flotte og imponerende detaljerede, og 3D-effekterne tager sig flot ud, især når historien flere gange udelukkende fortælles igennem kattens øjne." (Jacob Ørsted)

 • Jyllands-Posten

  "Der er ikke mange nybrud hos Jeremy Degruson og Ben Stassen, der også stod bag filmen om 'Sammys store eventyr', men det gør ikke spor, når film i øvrigt er så morsom og opfindsom, at det er vanskeligt ikke at blive revet med." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "En belgisk animationsfilm fra folkene bag 'Sammys store eventyr', som, hvad angår teknik og udtryk, går Hollywoods giganter flot i bedene." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "'Det magiske hus' bliver nok ikke film, du har lyst til at se igen og igen. Den minder for meget om andre film, og der er ingen fortryllede øjeblikke, som bliver stående. Men den fungerer nu godt, mens man sidder og ser den. Altså udmærket underholdning, men ikke udødelig filmkunst." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Cathrine

Nå, en film handler om en kat, så bliver jeg jo nød til at se den, så da denne blev sat på, så var jeg dælme opmærksom! Det er virkelig en sød film, om en lille nervøs kat, som gerne vil alle det bedste. Han bliver mødt med meget modstand, og det er faktisk ikke nemt at være kat.
Noget som jeg er imponeret over ved denne film er altså animationerne, for de er virkelig gode. Nogle animationfilm er bare så dårlig lavet, og det ødelægger lidt oplevelsen når man ser filmen. Men selvom denne film blev set på en lille skærm, så var kvaliteten virkelig god, og jeg blev faktisk overrasket. Farverne er også virkelig gode, og meget børnevenlige. For det er jo en film som er henvendt til børn, men den er helt klart også til voksne med barnlige sjæle (eller bare folk som elsker katte). Men der er nok også nogen der vil mene at historien er lidt for tynd i det, og jeg har lidt en blandet film. For når jeg tænker tilbage på den, så syntes jeg bare det er en utrolig sød film, men det er ikke en film som jeg vil se igen. Men jeg ved at børn ville elske den. Den tager også nogle seriøse emner op, såsom det med at være alene, gøre gode ting, syge børn osv. Det er faktisk en utrolig rørene film på mange punkter.
Men som sagt vil jeg nok ikke se den igen, for der sker alligevel ikke det vilde. Jeg er bare helt vild med konceptet med at det er en kat. En anden ting er også de stemmer der er blevet lagt. Jeg så filmen med de engelske stemmer, og det gjorde den altså bare lidt sjovere, for selvom vi ikke har med nogle som helst kendte stemmer at gøre, så er de overraskende gode alligevel. De skaber den helt rigtige stemning. Men alt i alt er det altså bare en sød lille hyggefilm, som man et eller andet sted, skal se hvis man har børn. Men hvis man ikke er så meget til søde film, er den nok ikke lige noget for dig :)

Jensuser/8705

Ja på plakaten ligner den en af de der "Bare animationsfilm" der skal skaffe penge i lommerne på de biografer der viser filmen fra børnefamilier, men må indrømme at man fik meget mere underholdning for pengene en hvad man havde forventet.
Mig og de små var underholdt og interesseret hele vejen igennem og filmen fik så sandelig smilet frem og fastsiddende på alle i salen (vi var dog ikke så mange)

Segoyuser/116755

Jeg synes den er ok, der er nogen gode elementer i den, komik,der gik også et lys op for mig, fnis... lidt sørgelig som sandelig sker i virkelighed 4 stjerner ,smil og latter var der sandelig også, jeg har nok et stort barnesind...:-)

Ballonen

Jeg hedder jens.. Jeg synes denne film var helt igennem fantastisk. Elskede hvert et øjeblik. Begyndte næsten at græde til sidst. Dog havde mine store øre lidt svært ved at høre lyden.

// Jennerygs out. PEACE!

Segoyuser/116755

Denne må jeg se, især når jeg hvert år i fødselsdagsgave modtager en biftur.....
Barnesind eller ej, der er noget at grine af, god fantasi sådan oplever jeg da trailer...så glædes til januar.

Procella

Kald mig bare barnlig ;)
Jeg synes den ser vildt sød ud, og den skal da ses nå! :p

Lulu

Jeg jubler, der er mange gode børnetegnefilm på programmet.
Glæder mig til at se denne The house of magic.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.