Cookie- og Privatlivspolitik

Det lille bageri

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
08.07.2021
| |
1 time 39 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Love Sarah
|
Billetter

Filmen 'Det lille bageri' er et følelsladet britisk drama om om tre generationer af kvinder og et lille bageri i London.

Filmen handler om den 19-årige Clarissa, der efter det pludselige tab af sin mor, Sarah, beslutter sig for at udleve moderens drøm om at åbne et lille bageri i Notting Hill.

Det bliver dog for stor en opgave, som hun ikke kan klare alene. Derfor rækker hun ud til sin mors bedste veninde, Isabella, og sin bedstemor, Mimi. 

De tre generationer af kvinder kaster sig ud i etableringen af et lille hyggeligt bageri i London, som opkaldes efter den afdøde Sarah. Mens de forsøger at holde caféen kørende, bliver nødt til at overvinde sorg, tvivl og forskelligheder.

I filmen medvirker anerkendte britiske skuespillere som Celia Imrie (The Best Exotic Marigold Hotel), Bill Paterson ('Fleabag') og Rupert Penry-Jones ('Whitechapel').

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
4.1
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "'Det lille bageri' er imidlertid den filmiske ækvivalent til at spise en othellolagkage, en walesstang og et gåsebryst på én gang. Det er for meget af det gode, og det bliver ærligt talt lidt vammelt." (Thomas Brunstrøm)

  • Jyllands-Posten

    "Kagerne er vanvittigt smukke, men instruktøren har glemt dramaet i den sukkersøde premierefilm 'Det lille bageri'" (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "'Det lille bageri' er enormt velmenende og altfavnende, og den lægger hårdt op til den nationale kagefetich, som både eksisterer i England og Danmark på grund af vores respektive bagedystprogrammer. Har man en meget sød tand, kan man være sikker på at få en kalorielet bid her." (Nanna Frank Rasmussen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.