Cookie- og Privatlivspolitik

Det Bliver Ikke Bedre

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
| |
As Good as it Gets
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning m. intro
|

Vi er i New York. Melvin Udall, en gnaven og snævertsynet fyr, der er besat af trangen til at skrive, får sit liv vendt op og ned, da naboen (der er kunstner og bøsse) bliver indlagt på hospitalet, så Melvin må tage sig af hans hund. Oven i dette bliver Carol, den eneste servitrice der vil servere for ham, tvunget til at tage fra arbejdet for at passe sin syge søn, så Melvon ikke kan få morgenmad.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (32 votes)
5.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Jack Nicholson gør det bestemt godt, som den lidt specielle mand. Filmen er både sjov, og har en passende dosis kærlighed. Men er dog ikke blæst bag over historien, selvom den er vældig charmerende.

Simon

Fantastisk film med masser af fremragende humor og gode præstationer. Jack Nicholson spiller fantastisk, hans præstation er blandt de 100 bedste nogensinde, mindst. Den mand spiller virkelig godt når de karakterer han spiller, er unormale. Helen Hunt og Greg Kinnear spiller også super godt, bare ikke ligeså godt som mesteren selv. Grunden til den ikke får 6 stjerner, er fordi den er lidt for gennemskuelig. Man regner jo hurtigt Melvin og Carol's lille spil ud, og efter Simon's indbrud og overfaldelse, er puslespillet regnet ud.

S. Rico

Jack Nicholson og Helen Hunt er enestående gode i denne romantiske komedie om en OCD syg mand, der imod alle odds finder kærligheden.

Wayne

Venskab og kærlighed. En af Jack Nicholsons bedste roller, og det siger ikke så lidt! Se den på en regnvejrsdag og bliv i godt humør.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.