/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Despicable Me

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
07.10.2010
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Despicable Me
|

I den animerede familiefilm 'Despicable Me' (Grusomme mig) står verdens største skurk over for sin største udfordring: Tre piger ved navn Margo, Edith og Agnes.

Midt i et lykkelige forstadskvarter med dets hvide stakitter og blomstrende rosenbuske, står der et mærkeligt dystert hus omgivet af en gold, udtørret plæne. I denne dunkle hule planlægger Gru sit store kup. Sammen med sine lydige håndlangere forbereder han en aktion, der vil slå verden - og ikke mindst hans aldeles uvidende naboer i sovebyen - med rædsel og overraskelse. Hans plan er at stjæle månen!

Intet er for nedrigt til Gru. Han rydder alt og alle, der kommer i vejen for ham, til side og er bevæbnet med et udvalg af krympestråler, frysestråler og tungt armerede køretøjer og luftfartøjer. Alt tyder på, at Jorden har set sin sidste måneopgang, da Gru endelig støder på en modstander, der får hans planer til at smuldre. Eller rettere tre.

Stillet over for tre små forældreløse pigers kollektive vilje, begynder selv Grus onde planer at svaje og falde, for i ham ser de noget, som ingen før har set… en potentiel far!

Vil ondskaben og Gru eller Margo, Edith og Agnes triumfere i 'Despicable Me'?

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (425 votes)
5
3.8

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... et originalt univers med en karikeret humoristisk streg, der gør «Grusomme mig« til en film, der både morer og varmer." (Ann Lind Andersen) ()

 • Børsen

  "... både morsom, original og en fryd for øjet... en energisk, opfindsom og veloplagt børnefilm. Den kan ses af de små, men større børn vil more sig mindst lige så meget - og de voksne med." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "Historien er både sød og smart. Og hvad enten du er otte eller 88 år, så vil den herlige lille fortælling gøre din weekend lidt sødere." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Nej, historien er ikke særligt god. Og animationen er på det jævne og udnytter slet ikke 3D-formatet... mere udmattende end underholdende." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... har en fin barnemorale indlejret i sig og er et godt udgangspunkt for frækheder og finurligheder. Men som resultatet foreligger her, er hverken skurk eller film super." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "... fræk fortællerytme, hensynsløst hittepåsomme gags og så det uundværlige tilskud af ægte barnlig hjertelighed. Veldoseret lattergas, så længe det varer." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Ah, hvor skal man starte...
DEN ER GRUSOM!
Men ikke på den dårlige måde, næh nej. Den er det helt modsatte af dårlig, faktisk.
Det er så mange gode elementer i filmen, hvilket man bare ikke kan sige nej for, at de ikke er:

-Hovedpersonen er en superskurk(ret fedt, hvis jeg selv skal sige det).
-Superskurk vs. Superskurk (hvordan er det mon muligt overhovedet?)
-MINIONS! Hvem kan ikke tage fejl, når man skal købe et stykke "legetøj."?
"Øøh, Ba boy?"
-Søde piger (elsker især den midterste, Edith)
-OG FEDT MUSIK!

Tjah, der er næsten alt for mange gode elementer til, at den overhovedet kan være andet. Id'een er absolut genial. At tage den mest interessante del af alle andre film, og så gøre denne til hovedpersonen i sin helt egen film.
Jeg elsker det absolut totalt meget, det må jeg sige.

En absolut GRUSOM god film, som kan anbefales til alle aldersgrupper.
SE DEN NU! (ellers får i ingen fredagsslik i aften).
:D :D :D

Nikolaj

Man for da ihvertfald grinet.

Wayne

Filmen funkler af orginalitet, som stadig holder ved et gensyn. Vores grumme hovedperson er grusom, fordi han var mobbeoffer i skolen - men dybest set savner han bare en familie, hvilket han får og så vakler det hele pludselig.

Det er meget opfindsomt, og meget sjovt.

The Other Account

Helte, helte og flere helte. Nu har vi vidst set nok til helte! Så lad os prøve på at skabe en historie om en superskurk! Var det der strømede igennem hovederne på folket fra Universal Studios/ Illumination Entertainment. Men fordi det er en børnefilm, så valgte de at ændre lidt på historien – hvilket også var ok! ’Grusomme mig’ er en grusomt (hvilket skal betyde noget godt) underholdene, hysterisk morsom, flot, sød, nemt fordøjelig til alle aldersgrænser, en animationsfilm. Filmen har en vedkommende historie – med et lille fint twist i slutningen, et fiktivt koncept, en (til tider – men sandt nok) sund moral, dejligt kreativ, og vigtigst af alt: en fornuftig handling. Det er dog ikke det helt store af et animeret projekt, og det skyldes nok filmens alt for hurtige konklusion, og at den ret ofte humper imellem at underholde de yngste og de ældste. For selvom ’Grusomme Mig’ henvender sig til både børn, (delvist) unge og voksne, så er det ikke alle grupper der nødvendigvis vil drage de samme fortolkninger og opfange de samme vittigheder i de samme scener, eller huske filmen lige godt. Men sålænge man undervejs nyder gru ændring fra superskurk til superfar, nyder de små medhjælpers herlige personligheder og sprog, og den dejlige stemning undervejs, så vil man nok godt kunne bryde sig om ’Grusomme Mig’! Den er flot, livlig og sød. Og bestemt halvanden time hver at se enten i 2D eller i 3D!
Fire stjerner

Nicolaiuser/319840

haha mega sjov film

The Loraxuser/945646

Elsker filmen, handlingen og alt ved denne film, den er meget god og har været inde og se den 2 gange, i 3D var det kl.14.15 og i 2D var det kl.17.45 og det var på samme dag, for at tæste om filmen virkelig var så god som mine forventninger efter første gang (kl.14.15) jeg så den. Fede flotter øjeblikke i 3D og en masse sjove vittighedder som ikke kun var sjove første gang, men også anden gang.
Som vidst i Megamind er det igen en film om onde super skurke, hvor vi jo værd gang ser at de onde bliver gode (altså i familiefilm) men denne her gør det på en anden måde, og det var vellykket godt. Den viser også at det er halvdelen og lidt mere af Gru som ikke er blevet så venligt, han mangler stadig lidt mere, og de små Minions i filmen var skide sjove og nok også nogle af dem som fik mig mest til at grine.
Vudering: 6/6 Stjerner
Kan den anbefales: Ja!!!
2D vs 3D Hvad er bedst at se den i: 3D

Bella Devenga

Jeg har en dårlig computer så det kan sagtens ske skrive fejl. Jeg synes værtfal at denne film muligvis er den bedste i 2010, hyggeli, sjov, gode 3D effekter/øjeblikke og meget andet, en film man kan se frem til.

Stefan Rumle Lykke Kristiansen

Utrolig fed og sjov film :D
Den skal man bare se haha xD

Mathias

Det er godt nok ikke en jeg kan se flere gange i træk( som min søster kan )
Men den er meget god og sjov. Den viser at selv de grusomme mennesker kan knækkes af børns skønhed.

:D

Stefan Rumle Lykke Kristiansen

Utrolig fed og sjov film :D
Den skal man bare se haha xD

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.