Cookie- og Privatlivspolitik

Depeche Mode: Spirits in the Forest

|
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Depeche Mode: Spirits in the Forest
|

I løbet af 2017 og 2018 var Depeche Mode på deres Global Spirit Tour, hvorved de optrådte for mere end 3 millioner fans til 115 koncerter verden over. Denne nye visuelt overrumplende film er instrueret af den prisvindende filmskaber Anton Corbijn, der  gennem lang tid har været bandets kunstneriske samarbejdspartner. Den indfanger den energi og det sansebombardement, bandets optræden var på turneen, og giver samtidig et dybere indblik i hvordan Depeche Modes musik og shows er blevet vævet ind i det stof, deres fans liv består af. 

Gennem dybt bevægende historier om seks særlige Depeche Mode-fans viser filmen ikke bare, hvordan og hvorfor bandets popularitet og relevans er fortsat med at vokse i løbet af dets karriere, men giver et unikt blik ind i musikkens utrolige evne til at bygge fællesskaber, gøre folk i stand til at overvinde modgang samt skabe forbindelser på tværs af sprogbarrierer, grænser, køn, alder og andre omstændigheder.

Depeche Mode: SPIRITS in the Forest er smukt optaget og mesterligt klippet, og den tager skridtet videre end den typiske koncertfilm, idet den væver spændende musikalske præstationer, filmet under de sidste af Global Spirit Tours koncerter på Berlins kendte Waldbühne, sammen med private dokumentaroptagelser, der er skudt i fansenes hjembyer over hele verden.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (35 votes)
5.4
0

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.