Cookie- og Privatlivspolitik

Den tynde røde linje (1998)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Thin Red Line
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning, Særvisning m. foredrag
|

'The Thin Red Line' er et stjernespækket drama om slaget om Guadalcanal - en vigtig amerikansk stillehavsbase som japanerne besatte i 1942. Filmen følger soldaternes følelsesliv, mens krigen langsomt og sikkert tægrer dem op indefra.

Det lyriske krigsdrama er baseret på James Jones' biografiske roman og var den første film af instruktøren Terrence Malick i 20 år. 'The Thin Red Line' blev nomineret til syv Oscar - heriblandt Bedste film og Bedste instruktør.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (36 votes)
4.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Filmen har to problemer, som begge to er meget vigtige. Den er langsom, men anderledes og flot.

Første time af filmen er virkelig spændende, mens den næste time så også er super, knap så god som første, men god. Til gengæld er de sidste 50 minutter virkelige kedelige! Jeg var sprunget af filmen hvis ikke Malick var så god til at fortælle historier, og bruge naturbilleder til noget fornuftigt. De sidste ti minutter er rigtig rørende, men det kunne have været bedre. Filmen har nemlig ikke rigtig nogen hovedperson, og det mangler den, i min mening. Den viser os en hel masse forskellige personer, som vi aldrig kommer til at holde af, fordi vi ser så lidt til dem. Malick, det ved du godt. Andet problem er selvfølgelig det kedelige tempo. Filmen kunne i hvert fald godt have været en halvtime kortere. Mindst! Igen så ved du det godt, Malick. Ingen prøver at gøre deres film kedelig, men jeg mistænker virkelig Malick for at prøve på det i den sidste time.

Får 4 stjerner af mig. Starten næsten var til 6 stjerner, men jeg havde dog forventet lidt mere.

Frank

Okay film

S. Rico

jeg så en Terrence Malick film kunne jeg jo ikke vide, hvad jeg havde indledt mig på. Det er alt alt for tungt til min smag. Dødkedeligt!

At jeg så efterfølgende har set flere af hans øvrige - lige så kedelige - film, det er jeg så selv uden om.

Wayne

af fænomenet terrence Malick - som ikke havde lavet film i årevis.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.