Vind biografbilletter hver uge

Den største lille gård

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en gennemgående positiv stemning. Der er dog enkelte scener, hvor man ser syge, sårede eller døde dyr. Da det voldsomme imidlertid ikke er udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
30.01.2020
| |
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Biggest Little Farm
|
Billetter
Den største lille gård plakat

Dokumentarfilmen 'Den største lille gård' handler om ægteparret John og Molly Chester, der arbejder for at udvikle en bæredygtig gård på 200 hektar uden for Los Angeles.

John, der er naturfotograf, har over syv år filmet parrets utrolige arbejde med at omdanne den golde, californiske ørkenjord til en frodig plantage.

Parret oplever alt fra prærieulveangreb og insektsværme til skovbrande. Alligevel holder de sig fra pesticider og satser på biodiversitetens logik.

Filmen portrætterer drømmen om et liv i harmoni med naturen, når den rent faktisk lykkes.

'Den største lille gård' har vundet en lang række priser på filmfestivaler rundt om i verden, bl.a. publikumsprisen på AFI Fest i USA.

Skal du se Den største lille gård?
(47 stemmer)

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Carina Murieluser/130464

Glæder mig utroligt meget til denne film. Jeg håber at flere vil få øjnene op for den bæredygtige livsstil med en anderledes dokumentar som denne. Bæredygtige produkter i hverdagen og et liv i harmoni med naturen er noget vi alle bør praktisere mere.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.