Cookie- og Privatlivspolitik

Den største lille gård

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en gennemgående positiv stemning. Der er dog enkelte scener, hvor man ser syge, sårede eller døde dyr. Da det voldsomme imidlertid ikke er udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
30.01.2020
| |
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Biggest Little Farm
|
Den største lille gård plakat

Dokumentarfilmen 'Den største lille gård' handler om ægteparret John og Molly Chester, der arbejder for at udvikle en bæredygtig gård på 200 hektar uden for Los Angeles.

John, der er naturfotograf, har over syv år filmet parrets utrolige arbejde med at omdanne den golde, californiske ørkenjord til en frodig plantage.

Parret oplever alt fra prærieulveangreb og insektsværme til skovbrande. Alligevel holder de sig fra pesticider og satser på biodiversitetens logik.

Filmen portrætterer drømmen om et liv i harmoni med naturen, når den rent faktisk lykkes.

'Den største lille gård' har vundet en lang række priser på filmfestivaler rundt om i verden, bl.a. publikumsprisen på AFI Fest i USA.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (33 votes)
5.2
3.7

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Filmland P1

  "Jeg vil hellere nyde at fortælle om fantastisk dejlige film som 'Den største lille gård' og drømme, at tusinder af andre mennesker ser den og bygger deres egen lille gård og gør verden begavet igen." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "'Den største lille gård' er indspillet over en længere årrække og vil være fantastisk for nostalgikere og øko-elskere, og den kan også sagtens gå an for alle os andre." (Jacob Wendt Jensen)

 • Politiken

  "... ved at mørklægge finansieringsspørgsmålet kommer 'Den største lille gård' til at fremstå som en privat utopi for de privilegerede." (Joakim Grundahl)

 • Weekendavisen

  "'Den største lille gård' er en solstrålehistorie, der taler til ånden og stilen i tiden. [...] Det er en film, som man bliver i godt humør af, men husk at tage en dyb indånding før visningen. Ellers bliver det hele lidt for sukkersødt og rosenrødt." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anna

Jeg ser frem til at se denne film, der sætter fokus på bæredygtighed og natur. Det virker som en gennemarbejdet film med nogle meget dygtige mennesker bag. Jeg glæder mig til at se, hvordan de har arbejdet sig til
en mere bæredygtig og grønnere livsstil. Jeg vender tilbage med stjerner!

Carina Murieluser/130464

Glæder mig utroligt meget til denne film. Jeg håber at flere vil få øjnene op for den bæredygtige livsstil med en anderledes dokumentar som denne. Bæredygtige produkter i hverdagen og et liv i harmoni med naturen er noget vi alle bør praktisere mere.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.