Den skyldige

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående anspændt stemning, som mere og mere bevæger sig mod vrede og fortvivlelse. Af voldsomheder ses på billedsiden en mand ødelægge inventar i raseri. På lydsiden høres i flere scener voksne og et barn græde eller råbe. Filmens voldsomme handlingselementer fremmales imidlertid helt overvejende gennem beskrivelser i dialogen. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 7-11år. Filmen får derfor en 11-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
14.06.2018
Originaltitel: 
Den skyldige
Genre: 
Spilletid: 
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Skal du se Den skyldige?
(44 stemmer)

Resumé

Den danske thriller 'Den skyldige' følger politibetjenten Asger Holm, der besvarer et 112 opkald fra en kidnappet kvinde. Da forbindelsen pludselig bliver afbrudt starter en nervepirrende jagt på kvinden og hendes kidnapper. 

Med telefonen som eneste redskab kæmper Asger imod tiden for at redde kvinden. Men snart viser det sig, at forbrydelsen er større end han først troede.

Jakob Cedergren spiller hovedrollen i Gustav Möllers spillefilmsdebut, der er noget så sjældent som en dansk katten-efter-musen-film. Skuespilleren har senest medvirket i dramaet Fuglene over sundet.

'Den skyldige' er blevet vist på den prestigefyldte filmfestival Sundance i USA, hvor anmelderne smed rosende ord efter filmen.

Mere omtale af 'Den skyldige' følger...

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.