Cookie- og Privatlivspolitik

Den lille afskyelige snemand

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen er en animationsfilm, der foregår i et univers med eventyrlige og magiske elementer. Den indeholder mange actionscener med forfølgelser, angreb, overfald og skyderier, og scener, hvor hovedpersonerne er bange og ulykkelige. I en scene er hovedkaraktererne fx i livsfare, da de bliver forfulgt af de onde i en stor kampvogn gennem en lille by og videre op ad en flod. I en anden scene bliver hovedkaraktererne angrebet på en bro af helikoptere og kampvogne. Angrebet er voldsomt og det er kortvarigt uvist om hovedpersonen har overlevet. Da hovedpersonen er meget stærk og handlekraftig og bliver hjulpet af magi og trylleri, vurderes filmen til kun at virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
03.10.2019
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Abominable
|
Versioner: se alle
2D, 4DX 2D, Babybio
|

Animationsfilmen 'Den lille afskyelige snemand' handler om en magisk yeti, også kendt som den afskyelige snemand, der må vende hjem til sin familie.

Den kinesiske pige Yi opdager yetien på toppen af sit tag, og de bliver snart venner. Sammen tager de på en rejse til Himalayas bjerge for at genforne den afskyelige snemand med hans familie.

Problemet er bare, at en manisk rigmand er på sporet af Yi og hendes nye, kæmpestore ven.

'Den lille afkyelige snemand' er en ny animationsfilm for hele familien, der er produceret af selskabet bag Sådan træner du din drage-filmene. Den ene instruktør og manuskriptforfatter Jill Curton har tidligere skrevet manuskriptet til bl.a. Monsters, Inc. 

Filmen vises med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (99 votes)
4.5
3.5

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Når 'Den lille afskyelige snemand' alligevel kan anbefales til årets vel nærmest obligatoriske efterårsferiebiograftur, er det, fordi den med sin fortælling om venskab, savn og om at være anderledes fortæller en både vedkommende og underholdende historie i smuk animation." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "Magien skaber flotte enkeltscener såsom en byge af kæmpeblåbær og en rapsmark forvandlet til tsumani (!?). Men magien er for tilfældigt valgt, dialogen forklarer gumpetungt næste handling, og karaktertegningen er for overfladisk til, at denne roadmovie langs med Yangtze Kiang kan gribe rigtigt." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Magnus

Den her film er fantastisk i starten og så bliver det bare til en værre version af Up. Snemand har magiske kræfter, der kan gøre næsten alting og det ødelægger meget af drama’en. Fremad er en værre film for mig, men i det mindste har den film ikke besværgelser der altid fikser alt. Man begynder at stille spørgsmål som “hvorfor kan Snemanden ikke flyve dem lige hjem, hvis han kan alt det andet her”. Og skurken tilføjer næsten intet til historien. Historien vil næsten ikke ændre sig. Hun ligner en blanding mellem Merida og Kari fra de utrolige.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.