Cookie- og Privatlivspolitik

Den eventyrlige park

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en venlig grundstemning, men indeholder en række scener med let dramatik og melankoli. I én trist scene græder en pige, da hun skal tage afsked med sin syge mor. I flere dramatiske scener, som udspiller sig i en forlystelsespark, er hovedpersonerne i fare, og man ser fx eksplosioner og en hær af ondskabsfulde dukker, som angriber hovedfigurerne. Da filmen er animeret, og da den også er positiv og varm, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
11.04.2019
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Wonder Park
|
Versioner: se alle
2D, 4DX 2D, Babybio
|

Animationsfilmen 'Den eventyrlige park' fortæller historien om pigen June og hendes mor, der med deres kreativitet skaber en fantasiverden i form af en forlystelsespark.

Da moren bliver alvorligt syg og skal forlade hjemmet, mister June alt lyst til at arbejde videre på diverse tegninger og hjemmelavede miniatureudgaver af forlystelser.

June støder ved et tilfælde ind i en rigtig version af sin egen fantasi-forlystelsepark. Men parken er lukket og i forfald, mens at dens hovedarkitekt, aben Peanut, er blevet bortført af en flok dæmoniserede tøjdyr. 

Sammen med bjørnen Boomer, vildsvinet Greta, hulepindsvinet Steve samt gnaverne Gus og Cooper, er det nu op til June at finde Peanut og få den eventyrlige park genåbnet. 

'Den eventyrlige park' er en familiefilm for de mindste, og den er produceret af Nickelodeon, som senere på året er aktuel med Dora & den gyldne by om Dora Udforskeren. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (52 votes)
4.4
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "Fantasien som krisearena er velkendt i børnelitteraturen, men drukner her i overstyret tivoli-action." (Søren Vinterberg)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.