Cookie- og Privatlivspolitik

Den du frygter

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
19.12.2008
| |
1 time 34 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Den du frygter
|
'Den du frygter' fortæller om den 42-årige Michael, der trænger til forandring i sit liv og derfor melder sig uden sin kones viden som forsøgsperson, da et nyt middel mod depression skal afprøves.

Forsøget går ikke som planlagt, og aflyses på grund af farlige bivirkninger, men grundet ny energi fortsætter Michael i al hemmelighed med pillerne. Uden Michael kan styre det, vælder nu fortrængte følelser op i ham med en styrke og voldsomhed, der får uforudsigelige konsekvenser.

Manuskriptet til 'Den du frygter' er samarbejdet mellem Anders Thomas Jensen og instruktøren Kristian Levring.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (500 votes)
3.5
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... trods sin lidt matte slutning er 'Den du frygter' en flot og tankefremkaldende moralfabel med modet til i dybeste alvor at lade en desperat mand gå planken ud." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "Som en pudsig mellemvej lander filmen midt mellem thriller, karakterstudie og samtidsskildring af et socialt velstående om end følelseskoldt miljø." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "Kristian Levrings film er både en gyser og en psykologisk fortælling om ægteskabets skjulte tyranni og hverdagslivets spændetrøje samt om længslen efter at rive sig løs og gi' fanden i det hele." (Jacob Wendt Jensen) ()

 • Ekstra Bladet

  "Alt i alt virker 'Den du frygter' mere som en interessant tanke end en egentlig vellykket film." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... en effektiv underholdningsfilm, et interessant psykologisk drama og en film, der er lækker at se på på den "fede", udanske måde." (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Politiken

  "Filmen står og falder med, om man tror på Mikaels udskejelser. Ulrich Thomsen gør, hvad han kan, for at man skal tro på figuren. Hans effektive, defensive spillestil gør, at man køber, at der er mere bag overfladen, end man kan se." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

den holder ikke så meget..

Wayne

Ulrich Thomsen viser hvort stort potientiale han indeholder, som ham der bare ikke kan få nok og derfor er tæt på at miste alt.

Fbarbesuser/244560

En lang og dyster film

mikkelforumuser/610543

det er nok en af de kedeligste danske film jeg til dato har set.

Mia

Filmen er på en måde en meget typisk dansk film, men jeg tror mine forventninger til den var lidt for høje, så jeg synes ikke helt den levede op til det jeg havdde håbet på, men stadig en god film og helt klart en film man ville kunne se igen. ;)

Maikenuser/541891

Titlen dækker over, hvad jeg synes om filmen: "Den, du frygter". Absolut ikke værd at bruge sin tid på. Synes Ulrich Thomsen som altid leverer en flot skuespilspræstation, men ellers er der ikke meget godt at sige om filmen. Tyndt plot!

Tit

Jeg brød mig ikke så meget om denne film. Den er lang og springer utrolig meget fra det ene til det andet på kort tid. Den er underlig og slet ikke rigtig værd at bruge penge på at se. Desværre.

Erikuser/219269

Med den rolleliste kunne det kun blive godt... Meeeen det var noget af en skuffende oplevelse. Jeg fandt aldrig ud af "plottet" eller hvad den dybere mening med filmen var.
Skuespillerne havde nogle gode præstationer - men hvad i hulen det hele gik ud på fandt jeg som sagt aldrig ud af.
Underlig film..

Agnete

Plottet, udgangspunktet, er virkelig fedt, men jeg synes ikke helt den levede op til mine forventninger. Dog spiller Paprika Steen helt fænomenalt deri!

Emilie

ulrik thomsen er fantastisk, og en film med ham og paprika steen er altid værd at se. dog lidt skuffende, men skuespillet, ikke blot fra hovedpersonerne, men alle, løfter filmen en del

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.