Cookie- og Privatlivspolitik

Den Blå Lagune

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
| |
Blue Lagoon
|

Den frodige og overdådige skønhed på Sydhavets tropiskeparadisøer bliver skildret intenst og levende i denne udgaveaf Henry DeVere Stacpooles klassiker fra 1903.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
4.1
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
joan

Skøn film - jeg så den den 7 gange i Cinema 1-8 der i 1980, - stemningen, billederne og uden moderne popmusik har filmen en blandning af uhygge og sødme, der holder. Man tror på det man ser....det var for øvrigt instruktøren af Grease der stod bag. og Brooke shields var jo enhver drengs drøm dengang. mums - kan se den igen og igen

Wayne

To unge havner på en øde ø, uden andet end hinanden - og uden alt for meget tøj.

Den var et stor hit i sin tid, men ville sikkert blive lavet anderledes i en opdateret udgave.

Antaeus

Jeg har også først lige fået den set da de viste den på tv for nogle dage siden. Det er ikke en film, der er i nærheden af at være god, men kan vel lige snige sig op på middel, hvis jeg tager tidens tand med.

Havde jeg set den som teenager i 80'erne havde jeg formentlig forelsket mig lidt i den meget smukke Brooke Shields og så havde filmens karakter sikkert steget. Og pigerne havde ligeledes en flot teenager de kunne forelske sig i. Det må have været derfor den var så populær samtidig med de flotte billeder og det romantiske forhold på en næsten øde ø.

S. Rico

Så fik jeg endelig set filmen alle talte om i starten af 80'erne. Det er lidt unfair at dømme den nu. Den skal ses med datidens briller, og man skal huske, at den foregår i en tid, hvor børn ikke blev belært om kroppens mysterier før i en sen alder. Med det i mente kan filmen godt "tåle" at blive set i dag.

Skuespillet er ikke ligefrem imponerende. Men man kan i stedet glæde sig over nogle meget flotte og eksotiske optagelser fra Fiji, hvor den vist er filmet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.