Cookie- og Privatlivspolitik

Den anden søster

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
22.08.2008
| |
1 time 56 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Other Boleyn Girl
|

'Den anden søster' ('The Other Boleyn Girl') er et ekstravagant historisk drama Natalie Portman, Scarlett Johansson og Eric Bana.

Da rygterne begynder at svirre om at Henrik d. 8. (Eric Bana) ikke længere går i seng med sin kone, som har været ude af stand til at føde en tronfølger, udtænker Sir Thomas Boleyn en plan, der skal bringe hans familie frem i de sociale rækker.

Hans datter Anne (Natalie Portman) skal forføre kongen og føde ham en søn. Men planen går imidlertid skævt, da kongen bliver betaget af den anden Boleyn datter, Annes yngre søster og bedste veninde, Mary (Scarlett Johansson).

'The Other Boleyn Girl' er baseret på Philippa Gregorys roman.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (279 votes)
4.1
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  ... et farverigt drama om sex, magt og intriger, men filmen er også et underligt klodset kostumedrama, der kan ses som kulørt underholdning, men hurtigt er glemt igen. (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Børsen

  Nød man film som Shekhar Kapurs to film om Dronning Elizabeth, vil man også finde stor fornøjelse i denne produktion. (Morten Dürr) ()

 • Ekstra Bladet

  ... en lidt gammeldags og gumpetung sag. (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  Den primære årsag til, at filmen fungerer så godt, er den fantastiske historie og et manuskript, der matcher den til fulde. (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  ... flot, men omstændeligt fortalt uden raffinementer af psykologisk art. (Bettina Heltberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Glemmebogen. Dramaet beskrives bedre i tv serien om Henrik d. 8.

S. Rico

Mega fængslende historie. Jeg sad med øjnene klistret til skærmen. Og det var ikke (kun) på grund af Scarlett og Nathalie - men på grund af det fantastiske drame der udspiller sig.

lenehhuser/486818

Historie fra denne periode i England, var meget dramatisk, barbarisk, med mere. Føler til dels den sande tids historie. Men film kan der pyntes lidt på. Dette gjort utrolig flot. Gode skuespillere til at spille Henrik d. 8, samt søstrene Anne & Mary. Flot & storslået film.

Rieuser/739802

NU fik jeg endelig set filmen og blev absolut ikke skuffet, tværtimod så er det svært at se en film hvor man kender handling...ligesom at læse en bog og derefter se filmatiseringen. Kan stærkt anbefales hvis man er til film af denne tidsalder. Skuespillerne er instrueret godt og filmen skruet fantastisk sammen så man kan føle det drama som ligger bag og alle følelser mm. Så skynd jer :)

Melissauser/532877

En rigtig god film. Jeg kunne nu ikke lade være med at sammenligne den med Elizabeth, og jeg må indrømme at filmen ikke levede op til mine forventninger. I stedet for til slut at proppe en masse historie ind (der var ikke ligefrem fokuseret på den faktiske historie i england den første halvdel af filmen), burde man måske bare have holdt sig til hvad der foregik mellem de to søstre, da jeg PERSONLIGT føler det kunne have været mere spændende. Men Natalie Portman er jo altid fantastisk at overvære! :D

Mikael

det var ellers noget af et drama mellem søstre.
Pigerne spiller super godt og meget troværdige. er en fornøjelse at se på og godt fortalt

Metteuser/381684

Følte selv at jeg blev suget ind i filmen og levede i deres tid. Scarlett Johansen spiller helt fantastisk som søsteren Mary. Elsker de tunge store kjoler. Utrolig flot film... den skal ses i biografen.

Lisauser/583955

Holdt du af Elizabeth - ja, så må du se Den anden søster - dette er historien før Elizabeth om søstrene Bolyn, Anne og Mary, yderst velspillet af Natalie Portmann og Scarlett Johansen. Den ene elskerinden og den anden søster serere ægtefælle til Henrik den 8. - Historisk er filmen ikke helt korekt, men det betyder mindre når man holder af storfilm, men flotte scenerier og skønne kostumer. Se den og døm selv

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.