/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Deliver Us from Evil

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en angstfyldt grundstemning og præges af talrige blodige og voldelige scener. Ud over langvarige og blodige kampscener kan nævnes: En kvinde smider sit barn i en voldgrav. En afsindig kvinde bider en mand til blods for senere at slå en anden ihjel. Et opløst lig falder ned, revner og fluer vælder ud. En kvinde falder fra stor højde ned på en kørende bil og ligger sønderrevet på gaden. En mands hud sprækker uforklarligt, og han spiser af sit eget kød. Mange af de blodige begivenheder introduceres med angstskabende stilhed og udløses med chokeffekter understøttet af voldsom lyd. Enkelte scener er præget af splattereffekter og udpenslede beskrivelser. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
24.07.2014
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Deliver Us from Evil
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Filmen 'Deliver Us from Evil' handler om politibetjenten Ralph Sarchie, der efterforsker en række voldsomme og uforklarlige forbrydelser i New York. Han bliver opsøgt af den ukonventionelle præst, Mendoza, som tilbyder ham sin hjælp.

Han mener nemlig, at forbrydelserne skyldes djævlebesættelse, og den eneste måde at stoppe det på, er eksorcisme. Jo nærmere de efterforsker sagerne, jo tydeligere bliver det, at der er dæmoniske kræfter på spil. Men Sarchie begynder selv at blive besat af sit arbejde som både politibetjent og dæmonjæger, og det går ud over hans familie. 

’Deliver Us from Evil’ er baseret på bogen ’Beware the Night’ fra 2001, som er skrevet af den virkelige Ralph Sarchie om hans møder med det sataniske og okkulte som betjent i New York. Han specialiserede sig i at opspore og eftersigende uddrive dæmoner fra besatte mennesker sideløbende med sit politiarbejde.

Sarchie spilles af Eric Bana (Munich), og hans djævleuddrivende kollega spilles af Édgar Ramírez (Zero Dark Thirty). Instruktøren Scott Derrickson står bag flere overnaturlige gysere såsom ’The Exorcism of Emily Rose’ (2005) og ’Sinister’ (2012), og han er senest blevet hyre til at instruere superheltefilmen ’Doctor Strange’. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (67 votes)
3.9
3.5

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Scott Derrickson ved, hvad der skal til for at skabe en gysende uhyggelig stemning. [...] De gode toner varer dog ikke ved." (Louise Kidde Sauntved)

  • Ekstra Bladet

    "... for det publikum, der tørster efter et politidrama tilsat en ordentlig skvat paranormalt og uhyggeligt hurlumhej, bør forventningerne blive indfriet her." (Jacob Ørsted)

  • Weekendavisen

    "Det hjælper, at filmen er effektivt castet, skønt Munn og McHale må arbejde med en fornærmende svag dialog. Det er et rimeligt bud, hvis man holder af genren." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Morten

Det er to timer af mit liv som jeg ikke får tilbage. Man har set det hele før.

Frank

Slæbte kæresten med ind og se denne film, og vi blev bestemt ikke skuffede. Udgangspunktet var at filmen er lavet udfra en autentisk beretning og oplevelse, det giver allerede fra starten filmen troværdighed og glød. Det er en barsk film ikke for sarte sjæle, men den arbejder hele tiden under huden på dig så du får ikke et roligt øjeblik igennem hele filmen. Mystik, overtro og overnaturlighed er filmens kerne, en film du bestemt skal se hvis du er tilhænger at det overnaturlige og tror der er mere mellem himmel og jord. SE den!

Robert

Man siger at Film skal ses i biografen og dette gælder helt klart også for Deliver us from Evil, lydsporet alene gør denne film skræmmende og man sidder klistret til sædet. Den dør dog lidt ind i mellem, men overlever pga. dens gode eller nok mere onde historie, et must see for horror fans.

Procella

Jeg havde glædet mig SÅ meget til at se den her film!

Vi var samlet 5 mand høj og skulle i biffen sammen og se gyser. Booya!

og hvad sker der så?

Filmen bryder sammen ikke mindre end 3 gange, og til sidst bliver forestillingen annulleret :(

For fanden da også!

*river håret ud af hovedet på mig selv*

...nå....

Men indtil da var den rigtig spændende og havde super godt potentiale. Det er bare ikke det samme at skulle ind og se den uden alle de hoveder dér. *suk*

Jeg vil *overveje* at tage ind og se den på egen hånd. Overveje...

Martin

Det er lige en gyserfilm for mig. Man bliver forskrækket og det sker noget hele tiden :-D

Maida

Måske for god for mig - første og sidste gang jeg ser en horrorfilm i biografen :)

Kawsar

Filmen lever op til min forventning. Vi følte os underholdt hele vejen igennem.

stine

Det var helt afgjort en af de bedste film jeg har set i år, det er muligvis ikke en gyser og mere en slags thriller med en ordentlig portion jumpscares og det gør det til en fantastisk film. Det er en meget intens film som ikke bliver kedelige.
og det er helt sikkert en film der bare SKAL ses i biografens mørke :D ;)

The Marked One

Don't watch this. I'm in a catholic church to get a exorcism because of this movie

Emma Sophie Gamby Stenhouse

I tirsdags var jeg inde og se filmen, og mine forventninger var faktisk ikke så høje igen. Jeg havde set traileren og jeg synes filmen virkede lidt tynd og mangelfuld. Dog blev jeg nået overrasket under filmen, da jeg synes den udviklede sig på en god måde og den ejede nogle velkendte gysertræk der gjorde filmen værd at se.

Dog synes jeg ikke filmen tilhører gysergenren, da filmen som sådan ikke er uhyggelig. Den bygger godt op og har skræmmeelementer, men da de besatte personer i filmen slår ihjel med jernrør og politisergenten samt den katolske præst har en dyster fortid synes jeg mere eller mindre det er en thriller.

Filmens mangler består i de personer vi følger. Den første familie der tilkalder politiet oplever overnaturlige ting i deres hjem, og i traileren får de det til at se ud som om, det er den familie vi følger, hvilket vi på ingen måde gør. Derudover gør tingene meget hurtigt når der lige pludselig sker ting hos politimanden Ralph's familie og at konen og datteren ud af ingenting er kidnappet.

Dog er præst Mendoza en fabelagig karakter der supplerer godt til Ralp Sarchie's lidt hårde frembrusen. De to mænds' karakterer fungerer godt under filmen og de gør den lidt bedre.

Jeg synes filmen skal ses, hvis man er til en film der ikke er total kliché og man er interesseret i det okkulte samt det realtiske blandet sammen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.