Cookie- og Privatlivspolitik

Déjà vu

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
22.09.2016
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Déjà vu
|

I dokumentarfilmen ’Déjà vu’ ser Jon Bang Carlsen tilbage på over 40 år som instruktør. Filmen bruger scener og sekvenser fra hans egne film, for at skabe et billede af hans vej i livet.

Da Jon Bang Carlsen blev døbt, hængte hans far et maleri af Jesus over hans seng, og Carlsen bad hver aften om, at Frelseren ville passe på hans familie. Så da faderen vælger at forlade familien, brænder drengen øjnene ud på maleriet.

Således bliver ’Déjà vu’ også en selvbiografisk fortælling om at komme sig over dette barndomstraume og skuffelse. Ved at opløse grænsen mellem fakta og fiktion i sine over 40 film undersøger Jon Bang Carlsen sin egen fortid.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3 votes)
4
4.7

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "... en smuk, original film med glimt på glimt fra hans omfattende værk, hvor lyset, ansigterne og ordene gør virkeligheden til et suggestivt sted." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

  • Jyllands-Posten

    "'Déjà vu' er forhåbentligt ikke et testamente over en filmkunstner, men i stedet endnu et kapitel i Jon Bang Carlsens virke, som man ikke skal snyde sig selv for at opleve." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "En befriende, men aldrig afmonterende selvironi er med til at gøre 'Déjà vu' til en interessant indføring i det samlede værk og helt ny film." (Kim Skotte)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.