Cookie- og Privatlivspolitik

Death Wish - En mand ser rødt

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en dramatisk og actionfyldt grundstemning, og den indeholder mange scener med trusler, overfald, drab og enkelte scener med udpenslet blodig vold. I én uhyggelig scene overfaldes en mor og datter i deres hjem, og man ser overfaldsmænd med uhyggelige masker, som forulemper, truer og skyder på de to kvinder. I en anden scene ses to mænd, som bliver skudt, den ene er blevet skudt i det ene øje, og den anden ses blodig i en bil, hvor han omkommer. Hertil kommer adskillige meget blodige scener, hvor mennesker skydes og dræbes, og i én ubehagelig torturscene ser man en mand som får skåret sit ene ben op og smadret sit hoved under en bil, så hjernen flyder ud. På grund af de ekstremt blodige voldsscener, vurderes det, at filmen kan virke skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
08.03.2018
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Death Wish
|
Versioner: se alle
2D, Supreme, Babybio, Seniorbio
|

I action-dramaet 'Death Wish - En mand ser rødt' lever kirurgen Paul en lykkelig tilværelse med sin kone og college-klare datter, men det bliver der hurtigt vendt op og ned på, da en gruppe mænd laver indbrud i familiens hus med fatale konsekvenser.

Det overbebyrdede politi synes at sylte sagen, derfor må Paul tage sagen i egen hånd, og Chicago får snart deres egen selvtægtshelt.

'Death Wish' er en tidslig genindspilning af filmen fra 1974 med Charles Bronson i hovedrollen, der fik hele fire efterfølgere. Denne gang har Bruce Willis overtaget den hårdkogte rolle, og den nye film ligger sig i sporene af moderne hævn-film som Taken og John Wick.

Instruktøren bag har tidligere lavet gyser-filmene Cabin Fever og Hostel, og det fornægter sig ikke i dette blodige remake. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (102 votes)
4
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "Det mest overraskende ved 'Death Wish' anno 2018 er, at den slet ikke er så ringe, som man kunne frygte. Og som den sorgramte kirurg Paul Kersey [...] er Bruce Willis ligefrem god." (Henning Høeg)

  • Ekstra Bladet

    "Det er bare en på alle måder doven, slap og håbløst banal film, der blot har brug for endnu en dårlig undskyldning for at svælge i vold og tortur." (Henrik Queitsch)

  • Politiken

    "Paul [overgår] snart alle i våbenfetichisme i et usammenhængende plot, der både diskvalificerer 'Death Wish' som film og som indlæg i den aktuelle debat." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Spidermanuser/166287

Ikke meget ændret her, Bruce er som vi kender ham.

Karin

Bestemt værd at se igen

Jesper

En klassisk Bruce Willis film! Kan godt anbefales.

RRuser/737289

Er normalt stor actionfilm og Bruce fan, men i Death Wish går Bruce & Co rundt med et halvt smørret grin og virker uengagerede det meste af tiden. Spild af tid og penge.

Peter

Ganske god underholdning omend Willis er lige knap god som i rollen Kersey som Charles Bronson er i originalen.
Ikke epokegørende men billetprisen værd.

Klavs

En fin og simpel lille hævnfilm med Bruce Willis som lægen Paul Kersey. Pauls kone og datter bliver overfaldet i deres hjem, og Paul beslutter at tage sagen i egen hånd, da politiet arbejder alt for langsomt og ineffektivt. Jeg kan intet huske fra den originale film med Charles Bronson, men temaet og historien var vel lidt det samme?

Filmen er en anelse langsom til tider, og den er helt lige ud ad landevejen, men der er noget herligt ultra-vold undervejs, og også flere sjove scener. Våben er fede, hævn er endnu federe, og onde svin skal have pløkket deres grimme hoveder af. Sådan!

Søren

Så filmen da den havde premiere i Los Angeles 2 marts og gik efter en halv time.

Blev så modviligt overtalt til at se den igen på premieredagen her i københavn.

Jeg præsterede at stå lidelserne igennem denne gang, men må tilstå at magen til makværk skal man lede længe efter.

Total spild af tid og komplet forudsigelig i set up og handling.

At man dels gider spilde penge på at ovethoved at lave sådan en film, og ydrere mere at man kan få sig selv til at impotere den til Danmark er mig en gåde.

Jeg vil hellere de maling tørre.

Sylvester

Jeg siger det bare, jeg blev positivt overrasket! Starter knap så spændende ud, men forvandler sig hurtigt til en spændende action-film.

Til dig, som vil se en ordentlig action-krimi, hvor der ikke bliver sparet på noget i scenerne!

Jan

Du skal ikke lide af angst for blod mv. hvis du skal se denne film, der er ikke sparet på noget.

Den er måske lidt forudsigelig, men måden at Paul håndterer sagen på er ganske underholdende :)

Jeg følte på intet tidspunkt at jeg kedede mig i biografen.

God underholding hvis du spørger mig.

jørgen

nogle der ved om den kommer til Danmark kan se Norge får den i september

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.