Cookie- og Privatlivspolitik

Death Sentence

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
28.03.2008
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Death Sentence
|

I 'Death Sentence' griber Kevin Bacon til våben, da retssamfundet slår fejl.

Nick Hume (Bacon) er en velfriseret forsikringsagent fra et velfriseret forstadskvarter. Indtil den dag hans søn bliver det tilfældige offer for et voldeligt banderøveri. Nick overværer drabet, men beviserne i sagen mangler, og snart må han se sin søns morder gå fuldstændig fri af straf.

Frifindelsen forvandler Nick fra en flink familiefar til en blodtørstig hævner. Men med blodhævnen har Nick underskrevet sin egen dødsdom. Og nu må han ene mand kæmpe krigen mod den brutale gadebande.

Forandret af sorg kommer Nick til den konklusion, at man aldrig kan gå for langt, når det gælder om at beskytte familien.

'Death Sentence' er skabt af manden bag gyser-fænomenet 'Saw', og Kevin Bacon (Mystic River) er tilbage som en opdateret udgave af benhårde Charles Bronson i 'En Mand Ser Rødt'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
4.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Det er ikke første gang, man ser hævnfilm. Bedst kendt er En mand ser rødt, med Charles Bronson - som kom i flere efterfølgere i 1970'erne.

Selvtægt har en pris, og nok en højere pris end vores helt havde regnet med. Et par urealistiske momenter trækker lidt fra, i en ellers underholdende film.

Andreas

Super god hævner film, som jeg godt nok i starten havde forestillet mig anderledes, men slutresultatet var fremragende.
Nick Hume gaber måske over mere end hvad han kan tygge ved, at gå imod Billy Darley og hans bande, men det her er en mand der er klar til at gøre ALT for at få hævn, og for at beskytte hans familie.
Kevin Bacon spiller virkelig godt i den her film, og alt i alt er det er filmen super awesome!

alexander

jeg har set en film med chaeles bronson, og ellers en del hævner film.. men den er er meget mere end en hævnerfilm.

den går dybt ned i afgrunden og vender ikke tilbage.. et hårdt slag lige i mellemgulvet avs... fantastisk film, den er i samme liga som "old boy" også er det nok den bedste film kevin beacon er med i og der hvor han virkelig spiller igennem lige til en oscar.. totalt overset præstation!

Dude

Kevin Bacon er virkelig hardcore i denne film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.